Walka na śmierć i życie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myślę, że pająk był tylko czasowo obezwładniony.
ale piwo za emocje!
ale piwo za emocje!
muzyka to Guardians at the Gate
pajaki to jednak cioty
To je ptasznik a to 2 to osa co fakt spizgali się nawzajem lecz osa wygrała ;D tzn prawdopodobnie obaj padochli to osa i tak wygrala bo larwa wkoncu i tak z niego wyjdzie więc można powiedzieć 2:1 dla osy ;D
Jak to jest mniej fascynujące niż jakieś ustawione kłótnie w jakimś zjebanym amerykańskim show to stwierdzam, że na sadolu także większość użytkowników to debile
Wygrało to coś oso podone .. Oglądałem to na animalsach, że ptaszniki to predatory ale mają swojego tyrana jak ta osa. Ona leżąc na plecach wjebała mu żądło od spodu a chłopak paraliżu dostał, cały czas żył, nawet jak larwa go wpierdala zaczynając od nóg. Jad osy paraliżuje, i żyj jak cię coś wpierdala potem zanosząc do swojej dziury.
dobra praca nóg u osy.
Borsuczi napisał/a:
A to jest mój drogi z tego co pamiętam taka osa co w dupie pająka składa jajeczka i po jakimś czasie larwy rozrywają go od środka.
a dokładnie tarantula hawk, składa jaja w pająku aby młode osobniki po wykluciu miały zapas pożywienia mocne kurest*o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów