Bardzo mnie ciekawi jaki to pająk, czekam na odpowiedź eksperta.
Bardzo mnie ciekawi jaki to pająk, czekam na odpowiedź eksperta.
Gwiazdor pierdolony się znalazł.
do tego samiec w domu hoduję pająki krajowe teraz np : topikijest to Pan pająk kątnik większy (Tegenaria atrica)
pl.wikipedia.org/wiki/Kątnik_większy
Został wybrany europejskim pająkiem roku 2008 przez The European Society of Arachnology.
Nie wiedziałem, że są takie plebiscyty
teraz kurwa nie zasnę przez ciebieNie pamiętam jak się nazywa , ale to kawał skurwysyna.
Atakuje nocą , jak śpisz włazi na ciebie wpierdala ci kly a ty nawet tego nie czujesz. Wiem bo moja siostra dosc długo z nim walczyła , co rano budziła się z wielkimi bąblami na ręce i na twarzy , na bąblach było widać 2 nakłucia , ten skurwysyn żywił się nią do momentu az nie oderwałem dechy w podłodze (tak tak stara chałupa) i skurwysyn tam siedział w kokonie wielkosci pięści wiec pobiegłem po zapalniczke , dezodorant i gasnicę ( tak tak gaśnice tez miałem bo cała chałupa drewniana i lepiej mieć jak nie mieć) i spłonął na skwarek. Zabij to jak najszybciej zanim zniesie jaja , najlepiej jakbys wiedzial skąd wylazło ,bo to typowe drapieżniki i one wcale sie człowieka nie boją kiedy śpi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów