📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Laciem je laciem
mi to az ciarki po plecach przeszly nie nawidze pajokow mam starszny lek wobec nich :p
Scarlet napisał/a:
oj ma.. i to właśnie takie pająki są dla mnie najokropniejsze..
a ja myślałem że ludzie najbardziej boją się włochatych dużych
pajączków
swoją drogą specyficzne uczucie jak tymi swoimi malutkimi haczykami na odnóżach się w skórę wbija
chyba nie boisz się ze coś takiego ci się przytrafi ??
mam arachnofobie... wczoraj miałem jednego takiego pod prysznicem, moja reakcja była naprawdę mocna pierw nie mogłem się ruszać, jak się ogarnąłem to go zacząłem wodą ze słuchawki lać, potem się zapowietrzyłem, ścisnął mi się mózg i miałem ciemno przed oczami do tej pory mi się z siebie śmiać chce... i skąd ten lek... przecież wiem ze to sukinsyńswo przebrzydłe jest zupełnie niegroźne... a filmik mocny ;d popieram pomysł z dezodorantem i zapalniczką, jak ktoś znajdzie podobne zbiorowisko to niech nakręci filmik/
wexors napisał/a:
a ja myślałem że ludzie najbardziej boją się włochatych dużych
pajączków
ja się wszystkich boję, ale te piwniczne mnie przeraźliwie obrzydzają..zresztą dużych włochatych nie spotyka się na co dzień
Będę upierdliwy i napisze ze to nie są pająki (chodzi mi o te na filmie) tylko korsarze czyli rząd pajęczaków
prawdopodobnie Kosarz ścienny, choć nie jestem znawcą
Jeśli się mylę to napiszcie i powiedzcie dlaczego
Scarlet napisał/a:
ja się wszystkich boję, ale te piwniczne mnie przeraźliwie obrzydzają..zresztą dużych włochatych nie spotyka się na co dzień
jak to nie ja tam takiego widuje codziennie jak chcesz to Ci mogę jednego do głaskania pożyczyć
to moja ulubiona pociecha "Kazimierz"
Filmik sam w sobie byłby śmieszny gdyby to była czyjaś fryzura...
5myk1 napisał/a:
Będę upierdliwy i napisze ze to nie są pająki (chodzi mi o te na filmie) tylko korsarze czyli rząd pajęczaków
potwierdzam :] to jest pajęczak ale nie pająk.
Ja się strasznie brzydzę pająków. Węże, jaszczurki są spoko, ale pająki to mało zawału nie dostanę. Nie mam może mocnej arachnofobii, ale trochę jest strach .
Obojętne jakie, tłuste, chude obrzydzają mnie. Tylko małych się nie boję, ale takich fest małych .
Obojętne jakie, tłuste, chude obrzydzają mnie. Tylko małych się nie boję, ale takich fest małych .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów