📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na początku myślałem że to w terrarium jakimś jest
Ale fajny efekt Gdzie rosną drzewa pajęczne?
Ale fajny efekt Gdzie rosną drzewa pajęczne?
ostatnio w lesie takie małe gówna mnie obeszły, myślałam, że umrę. ;<
A co Ty, fajne pajączki
Zajebiście by to wyglądało na pełnym ekranie ale w HD.
Impaled napisał/a:
Miejmy nadzieję, że ktoś z oglądających ma arachnofobię
oj ma.. i to właśnie takie pająki są dla mnie najokropniejsze..
ja zawsze powtarzam ze robale nie są żywymi organizmami, to jebane tranzystorki które w grupie mądrzeją, nawet to krwi nie ma tylko jakieś zielone smarki, ochyda
ja niewiem jak nie gryzą to oco peniać
No bo to przecież wstrętne robaaaleee... Bez krwi i w ogóle zombie.
Dla ~Scarlet
jaras0303 napisał/a:
ja niewiem jak nie gryzą to oco peniać
właśnie dlatego fobia jest nieuzasadnionym lękiem. ja też nie rozumiem, jak można bać się przejść po moście albo przejażdżki windą, no ale tak to już jest z fobiami
za to oglądanie takich filmików sprawia mi jakąś masochistyczną przyjemność
@artur000
najgorsze są dla mnie te piwniczne bestie z długimi nogami
artur000, przecież ~Scarlet się właśnie takich malutkich patykowatych najbardziej boi, a ten to spasiony już jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów