📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może to ziemniaczki z ogniska trochę za mocno przyspieszone.
To w takim razie u koni odruch kopania celów zbliżających się od tyłu, to mechanizm zabezpieczający je przed gwałtem napalonch ciapatych.
Ponieważ jebać kapsaicynę, to dla ciot
Może dali jej kebsa z tym wykurwiście ostrym czerwonym sosem i teraz musi to zneutralizować czymś łagodniejszym.
Nowy challenge: fire eat bucket
Moja ciocia zawsze wspomina jak po upadku pgrów kupili krowy z owego przedsiębiorstwa, to krowy jadł własne gówno z odrobiną słomy, tak były wyglodniale.
Generalnie krowa gówna nie ruszy, chyba że jej się coś popierdoli. Ciekawostka. Gdy bydło wypasane jest na łące to nigdy nie wyżre do końca trawy. Zostawia po sobie tzw. niedojady. Najczęściej są to chujowe dla bydlęcego smaku rośliny oraz... trwa wokół gówna. W zależności od rodzaju rośliności na pastwisku oraz od powierzchni pastwiska przypadającej na jedno zwierzę (im większa tym bydło niedokładniej wyjada) tych niedojadów jest więcej lub mniej. Znajomy rolnik z okolicy znalazł kiedyś na to sposób. Otóż smarował czymś krowom nozdrza i podniebienia (nie pamiętam czym) tak by osłabić im smak i węch. Dzięki temu wpierdalały mu dosłownie wszystko i z łąki i z koryt od chujowej osranej trawy po przypadkowo znalezione worki po zbożu. Kiedyś jechał szambiarką po pastwisku na którym pasły się krowy. Normalna reakcja byłaby taka, że krowa nie tknęłaby czegoś w promieniu kilku metrów od wylanej gnojówki. Tamte żarły wszystko czy było to opryskane szambem czy nie...
@pantha_rhei
Bydło wyjada kępy trawy najbardziej bogate w żelazo. Dlatego powinno się wykaszać pozostawione kępy trawy, bo w przeciwnym wypadku taka trwa się wykłosi i rozsieje po łące, wypierając tą bogatą w żelazo. Przeżuwacze żyjące na wolności, antylopy wypasające się na sawannie, żubry i inne też odżywiają się w podobny sposób.
Bydło wyjada kępy trawy najbardziej bogate w żelazo. Dlatego powinno się wykaszać pozostawione kępy trawy, bo w przeciwnym wypadku taka trwa się wykłosi i rozsieje po łące, wypierając tą bogatą w żelazo. Przeżuwacze żyjące na wolności, antylopy wypasające się na sawannie, żubry i inne też odżywiają się w podobny sposób.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów