Lol
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz to ja nawet jestem za tym, żeby dać im jakąś nuklearkę. Problem powinien sam się rozwiązać.
10 lat treningu wyrobiło w nim odruchy bezwarunkowe. Zaraz po strzale paść na ziemie aby uniknąć wykrycia przez wrogie oddziały
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
oksi89, już mają około 50 głowic w samym Pakistanie plus Iran i Izrael jeśli chodzi o kraje bliskiego wschodu, no i jeszcze Indie z którymi Pakistan się ciągle kłóci o Kaszmir. Może nie być za ciekawie jeśli tam powybuchają różne, popularne ostatnio rewolucje. Tym bardziej że Pakistan jest jeszcze większym domkiem z kart niż Izrael. Pakistan już raz się rozpadł na pół, po za tym nie ma żadnej jak by to powiedzieć tradycji narodowych więc raczej jego mieszkańcy ostaniom rzeczą na jaką patrzą jest właśnie instytucja państwa. Zdaje się że mają na północno-wschodnim krańcu jakieś spiny z talibami którzy przejęli część większych miast i z którymi nie do końca sobie mogą poradzić. Ostatnio ktoś zamordował jakąś kandydatkę na prezydenta, a bezpiekę to tam mają jak w głębokim socjalizmie. Krótko mówiąc ludzie rządzący Pakistanem mają bardzo ekscytujące życie.
To wycinek z komedii "The Four Lions" ...
Komedia typu "Czas Surferów" tylko zamiast gangsterów sa terrorysci. Bohaterowie pojebani jak lato z radiem. Wpiszcie The best of Waj na yt.
Dokładnie, to jest kadr z filmu ''The four lions'' Swoją drogą kilka scen wymiata Ale żeby kurwa nagrywać to kapciem z telewizora? :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów