Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zlodziej? Chlosta.
Gwalciciel? Jeszcze gorzej.
A w Polsce? Zwyzywasz czarnoskorego to ci beda uszami klaskać, jak w dziczy
Ale on mu na pewno zaśpiewa jak następne koło wyślę tego inżyniera do koziego nieba.
Oni przynajmniej w coś wierzą. Mają honor i poczucie przynależności.
Zlodziej? Chlosta.
Gwalciciel? Jeszcze gorzej.
A w Polsce? Zwyzywasz czarnoskorego to ci beda uszami klaskać, jak w dziczy
Mam dla Ciebie propozycję, bo bez bicia przyznam, że jakbym widział takiego mutanta jak opisałeś, to bym schwytał w siatkę i do cyrku sprzedał.
<Zaczynam się domyślać powodów dla których wraz z rodziną nie opuszczacie swojej wilgotnej, ciemnej i bezpiecznej piwnicy.>
Marnujesz swój talent ewidentnie. Dostrzegam ogromny potencjał zarobkowy w tej sztuczce z uszami, którą tak się reklamujesz, a jakby popracować trochę nad tym to kto wie, może i wzbiłbyś się w powietrze?
Wyobraź sobie tą widownię wokół siebie. Tłumy nie dość, że by Ci klaskały, to i smakołyki byś dostawał. Musisz to zmonetyzować!
PS słabo Ci to nieudolne "trollowanie" wychodzi - do tego trzeba odrobiny inteligencji jednak.
On pewnie będzie miał problem usłyszeć muła i ezina po takim jebnieciu.
Ale on mu na pewno zaśpiewa jak następne koło wyślę tego inżyniera do koziego nieba.
co huja nic mi nie będzie kiedys wyjebał mi w rękach ładunek a że było to w garażu to przez tydzień czas słyszałem tylko piiiiiii potem wszystko wróciło do normy
Film jest o robieniu "bum bum", a nie tam żadnych przypadkach.
Opona od ciężarówki wytrzyma max 10 barów. Normalne do osobówek robimy do 1,4-1,5 i jedziemy na tym ze dwa lata. Oczywiście nikt przy zdrowych zmysłach nie pompuje tirówek tak grubo - powinno być max do dwójki, nawet nie!
Film jest o robieniu "bum bum", a nie tam żadnych przypadkach.
To chyba masz nienormalną "osobówkę", ale lepiej dopompuj opony. Przeciętnie w samochodzie osobowym opony pompuje się do 2,2-2,6 bar.
Tak apropos. U nas w ciężarówkach opony pompuje się w klatkach, potem zakłada na ciężarówkę. Ciśnienia są bardziej niebezpieczne niż w osobówkach.
Klatki są po to że jak ktoś ma stracha może wejść
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów