📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
U nas głodni u zakonników tak szybko nie doskakują do michy jak te ciapki.
ja bym tam skurwysynom szynki nałożył pełno wszędzie - "enjoy szmaty"
Akcja od 0:41! Kurwa nie kłam
Dopadli się do tego ksiądz do ministranta.
Dopadli się do tego ksiądz do ministranta.
Flak mają zawsze najlepsze branie
pewnie zapadła godzina zachodu słońca i się rzucili...
Z czego pewnie połowa nie była zaproszona. W sumie to by pasowało, bo do Europy też się wjebali w buciorach.
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Ja się wcale tak nie dziwię jak na to patrzę. Byłem kiedyś na wernisażu (jak ktoś nie wie to taka wystawa obrazów, rzeźb itp. co się chodzi i ogląda) i niby zebrało się tam towarzystwo kulturalne i inteligentne, a jak dali poczęstunek to się jak dzikie świnie do koryta rzucili. Po kilku minutach już nie było nic na stołach. Co bardziej wyrachowani stali tylko z boków i się przyglądali temu z wielką zadumą na twarzach, a w głowie pewnie było tylko pytanie "Co się kurwa dzieje?". Sam byłem tym zachowaniem tak zaskoczony że aż nie wiedziałem gdzie się odsunąć. Ot taka anegdota.
Pozdro dla wiecznie głodnych
Pozdro dla wiecznie głodnych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów