📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebaniutki ma wprawe.
dlaczego nie ma dźwięku?? bo pewnie gdyby był, byłoby słychać że butle są puste. I tak puff czar "jebnie czy nie jebnie" prysł.
rozrubacz, Przypatrz się że na butlach są jakieś "plakietki",myślę że raczej są pełne
No dobra, ale co się może stać wielce... Wytrzymałość takiej butli jest naprawdę spora, przecież zdarzały się poważne wypadki samochodów przewożących butle i jakoś z tego co wiem nie chętnie.
Przy zderzeniu auta z POCIĄGIEM KURWA tylko dwie eksplodowały. Potwierdzone info.
wiadomosci.onet.pl/kujawsko-pomorskie/mariany-auto-przewozace-butle-z-...
Przy zderzeniu auta z POCIĄGIEM KURWA tylko dwie eksplodowały. Potwierdzone info.
wiadomosci.onet.pl/kujawsko-pomorskie/mariany-auto-przewozace-butle-z-...
Butla nie wybuchnie od rzucania. Jak się rozszczelni to gaz będzie syczał głośno ale nigdy nie wybuchnie no chyba, że się jej ognia da, choć podobno ulatniający się gaz z butli spala się na bierząco. Do pierdolnięcia potrzebne jest duże stężenie gazu w pomieszczeniu i iskra, na wolnym powietrzu trudno jest wypierdolić butlę ogniem.
Nawet jeżeli sa pełne to dlaczego ma jebnąć??? Za dużo filmów się naoglądali.
Miał z was kiedyś taką butle w rękach? Ni chuja nie dałby rady rzucić pełną.
No dobra, tutaj trzeba eksperta żeby rozwiać wasze pierdolenie...
Pracowałem na rozlewni gazu, napełniałem takie butle i ładowałem je na auto, czasami trzeba było je bardzo mocno pierdolnąć żeby się zbiły aby zajmowały mniej miejsca. Więc to co jest na filmiku jest słabiutkie, taka butla jest bardzo wytrzymała, kiedyś nawet z kumplem przeładowaliśmy taką butle o 13 litrów gazu a w każdej butli macie 11 (mowa o tej domowej) czyli razem 24 litry, było to przez przypadek bo nam waga nie wybiła napełniarki.. Więc pozdro mordy Butle są w chuj wytrzymałe więc się ich nie cykajcie ^^
Pracowałem na rozlewni gazu, napełniałem takie butle i ładowałem je na auto, czasami trzeba było je bardzo mocno pierdolnąć żeby się zbiły aby zajmowały mniej miejsca. Więc to co jest na filmiku jest słabiutkie, taka butla jest bardzo wytrzymała, kiedyś nawet z kumplem przeładowaliśmy taką butle o 13 litrów gazu a w każdej butli macie 11 (mowa o tej domowej) czyli razem 24 litry, było to przez przypadek bo nam waga nie wybiła napełniarki.. Więc pozdro mordy Butle są w chuj wytrzymałe więc się ich nie cykajcie ^^
Apropos kurwa jak czytam: Wybuch butli gazu w bloku (gdzieś ostatni post) a tam się pali ściana i tyle.
Po pierwsze primo butla musiałaby chuj wie ile w chuj nagrzana coby wybuchnąć (jak np. kolega wyżej pisze o przeładowaniu)
Drugie primo jeśliby osiągnąć taki warunek jebło by na tyle solidnie, że mieszkania na parterze byłyby kabrio.
W 99% wiadomości o wybuchu butli jebnął tylko gaz z wycieku i tyle dziękuje
Po pierwsze primo butla musiałaby chuj wie ile w chuj nagrzana coby wybuchnąć (jak np. kolega wyżej pisze o przeładowaniu)
Drugie primo jeśliby osiągnąć taki warunek jebło by na tyle solidnie, że mieszkania na parterze byłyby kabrio.
W 99% wiadomości o wybuchu butli jebnął tylko gaz z wycieku i tyle dziękuje
Nie oglądać... Nie jebło.
@basior88
czekamy z niecierpliwością na Twój film, na którym rzucasz 22. kilogramową butlą z gazem jedną ręką i udaje Ci się osiągnąć taką celność i lekkość rzutu.
czekamy z niecierpliwością na Twój film, na którym rzucasz 22. kilogramową butlą z gazem jedną ręką i udaje Ci się osiągnąć taką celność i lekkość rzutu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów