📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na oko wysokość 4 piętra... dziwne, że żadna chociaż nie próbowała jakoś zejść po tym balkonie piętro niżej. Z dwojga złego wolałbym sobie połamać nogi niż spłonąć żywcem.
mogła powiedzieć, żę ją głowa boli
Z lewej strony pionowy belek przylegający do balkonu, po którym można było spokojnie zejść. Ale lepiej stać i drzeć pizdę Baby to strasznie prymitywne stworzenia.
Chyba upload jest jakiś zły, bo ja mam tylko 1 minutę i 3 sekundy, a przecież akcja się nie kończy - wręcz przeciwnie !
Mogły chociaż przejść na drugą stronę balkonu i się trzymać. Zawsze to dalej od ognia, ale huj tam lepiej stać jak pizda drzeć mordę i wyglądać jak pochodnia.
Ja pierdolę, coś strasznego tak żywcem się palić. Baby to rzeczywiście pojebane są, ale tu obstawiam jakieś downy czy inne pojeby... To z lewej wygląda na chłopaka-paralityka. Chuj ich wie, Bałkany to jednak dzikie ziemie są i może tam nienormalnych na balkonach z ogniem utylizują? Hmm...
One na bank są upośledzone, może to jakiś ośrodek etc. Wystarczyło wyjść za barierkę i się odchylić i już by były metr od ściany ognia.
Jak czytam te komentarze widzę jak trudno 20-30 latkom wyobrazić sobie ograniczenia w sprawności fizycznej jakie przychodzą w wiekiem.
Przecież widać, że to stare babki są więc jakie zejść po belce z 4 piętra? One pewnie przez tą barierkę nie mogły przejść... przypał i okropna śmierć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów