18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:57
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
🔥 Tato podał byś serwetkę - teraz popularne
Palący problem
Pantilion • 2018-09-30, 10:45
W Serbii w oczekiwaniu na ratunek...

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
traf 2018-09-30, 10:49
jak świeczki na torcie
Zgłoś
przeme13 2018-09-30, 10:50 23
czemu nie wyjdą po balkonach?
Zgłoś
~Velture 2018-09-30, 10:52 51
Na oko wysokość 4 piętra... dziwne, że żadna chociaż nie próbowała jakoś zejść po tym balkonie piętro niżej. Z dwojga złego wolałbym sobie połamać nogi niż spłonąć żywcem.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Budrys2000 2018-09-30, 11:19
mogła powiedzieć, żę ją głowa boli
Zgłoś
uho82 2018-09-30, 11:57 2
Przejebane palić się żywcem.
Zgłoś
Szangti 2018-09-30, 12:02 12
To jakieś upośledzence...
Zgłoś
Wojtass84 2018-09-30, 12:02 33
Z lewej strony pionowy belek przylegający do balkonu, po którym można było spokojnie zejść. Ale lepiej stać i drzeć pizdę Baby to strasznie prymitywne stworzenia.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Zgłoś
ziomandrzej 2018-09-30, 12:03 2
Chyba upload jest jakiś zły, bo ja mam tylko 1 minutę i 3 sekundy, a przecież akcja się nie kończy - wręcz przeciwnie !
Zgłoś
tarcer123 2018-09-30, 12:27 1
Gdzie dalsza czesc?
Zgłoś
szaman1991 2018-09-30, 13:04 18
Mogły chociaż przejść na drugą stronę balkonu i się trzymać. Zawsze to dalej od ognia, ale huj tam lepiej stać jak pizda drzeć mordę i wyglądać jak pochodnia.
Zgłoś
panar3 2018-09-30, 14:37 2
Ja pierdolę, coś strasznego tak żywcem się palić. Baby to rzeczywiście pojebane są, ale tu obstawiam jakieś downy czy inne pojeby... To z lewej wygląda na chłopaka-paralityka. Chuj ich wie, Bałkany to jednak dzikie ziemie są i może tam nienormalnych na balkonach z ogniem utylizują? Hmm...
Zgłoś
picolo 2018-09-30, 16:36 1
One na bank są upośledzone, może to jakiś ośrodek etc. Wystarczyło wyjść za barierkę i się odchylić i już by były metr od ściany ognia.
Zgłoś
Takafura 2018-09-30, 16:55 11
Jak czytam te komentarze widzę jak trudno 20-30 latkom wyobrazić sobie ograniczenia w sprawności fizycznej jakie przychodzą w wiekiem.
Zgłoś
Madafakerski 2018-09-30, 20:31 4
Przecież widać, że to stare babki są więc jakie zejść po belce z 4 piętra? One pewnie przez tą barierkę nie mogły przejść... przypał i okropna śmierć...

Pod żadnym pozorem nie poddawaj się dobrowolnie karze.

I'm From Crime City
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów