📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Jestem Macho!: D
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Ahh... ;] zacząłem się zastanawiać, zanim spojrzałem, ale naszczęście wszystko ze mną ok ;d
u mnie obie macho )
a mje na grubie przy kombajnie palyc udupiło...i co?
WTF? Mój palec wskazujący jest dłuższy. :O
U mnie lewa ręka clearly straight, a druga... krzywe od trzepańska palce, no i palec serdeczny upieprzony nieco w dzieciństwie. Jeśli wyprostować paluchy, to serdeczy jest krótszy od wskazującego. Jeśli patrzeć na nie wyprostowane - it's gay.
U mnie lewa ręka clearly straight, a druga... krzywe od trzepańska palce, no i palec serdeczny upieprzony nieco w dzieciństwie. Jeśli wyprostować paluchy, to serdeczy jest krótszy od wskazującego. Jeśli patrzeć na nie wyprostowane - it's gay.
Idę się zabić. T_T
ogólnie rzecz biorąc.... mam wyjebane
haha jestem gejem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów