Robie porcje do paczuszek ze zwłok takiego pedała i oddam charytatywnie, to znaczy że dałem ciała?farma wiatrowa... a co my kurwa węgla nie mamy ? Pierdylion ton pod ziemią, można by jechac z 200 lat na naszym węglu - a im wiecej CO2 tym roslinki mają więcej jedzenia i bedą wieksze, im wieksze tym więcej tlenu wyprodukują itd.
Gazu lupkowego nie mamy ? Ze 3 pierdyliony pod ziemią...
W UK nastawiali tego gówna pełno, oczywiscie dofinansowanie z EU czy rządu... tak czy siak kasa ukradziona od podatnikow. Ktos oglosil, ze w 2016 czy 2017 zaprzestanie dofinansowywac to gówno i zaczął sie lament - bo nieoplacalne bedzie utrzymywac te pieprzone wiatraczki, ludzi konserwujących ten szajs itd. Bez dofinansowania to nie moze funkcjonowac. Jakby moglo juz 30 lat temu by staly tylko i wyłącznie wiatraki.
Dziekuje - tyle w tym temacie.
Dowiedz się co znaczy i przyswój sobie znaczeni następującego pojęcia: DYWERSYFIKACJA.
Ale jak mi sąsiad opowiadał, był 3 tygodnie na urlopie to chyba dwa dni można było coś w telewizji obejrzeć.
Poza tym zero zasięgu w komórce, zakłócenia radiowe i chuj wie co...
Fajnie mają tak odcięci od świata w razie potrzeby wezwania pogotowia lub w innych przypadkach. Za cenę paru groszy miesięcznie (oczywiście wcześniejsze założenia zapłaty kasy za dzierżawę były inne i pierwsze dwie wpłaty wysokie w chuj) Wyruchali Mu teściów bez mydła.
W związku z zainteresowanie was tematami budownictwa
Jak wydedukowałeś, że takie zainteresowanie pojawiło się na tym portalu?
Tak naprawdę ta firma to, to co pozostało po śp. Jurku Kilerze. Firma niestety wpadła w obce ręce i zmienili jej nazwę kiedyś było dumne KILLER a teraz zmienili na KELLER
Codziennie wysyłamy im filtry do ożarowa, powiem chłopakom to nie uwierzą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów