18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
igorektgk 2017-01-31, 1:55 5
Już niedługo zobaczymy jego zdięcie na paczkach papierosów
Zgłoś
thorus933 2017-01-31, 1:57 2
sługa Morgotha
Zgłoś
Bombshockqwe 2017-01-31, 6:31 1
Pali, to niech sie pali. Na huj drazyc temat.

Dhdbd
Zgłoś
andrzejrobert75 2017-01-31, 10:41 6
chyba w kurtce szukał telefonu żeby po straż zadzwonić
Zgłoś
Noside 2017-01-31, 10:44 5
A typek spokojnie pyta, czy wszystko ok.
Sadole.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
razak 2017-01-31, 16:09 2
ale trzeba mieć pizde żeby nie robić sobie niczego z tego, że sie płonie
Zgłoś
Maciekxxx 2017-01-31, 19:54 1
Ghost Rider
Zgłoś
tarcer123 2017-01-31, 21:47
A weź i wpuść takiego do domu...
Zgłoś
Pan_Diabeł 2017-01-31, 21:50
Maciekxxx napisał/a:

Ghost Rider

Dlaczego dla niektórych wszystko co płonie to Ghost Rider?

Kurwa mać!
Zgłoś
PoliteP 2017-01-31, 23:37
Kto czarnemu zabroni spłonąć?
Zgłoś
Yamakashi07 2017-01-31, 23:53 4
Murzyny to jednak są głupie jak chuj, koleś płonie, pewnie w szoku dlatego w zasadzie nie bardzo wie co się dzieje (nie wiemy czemu płonie i co się stało), a ten łazi za nim i "wszystko w porządku stary?", zamiast go rzucić na glebę i czymś przydusić ogień to łazi się i pyta czy wszystko ok, no ja pierdolę

I used to shoot you down...
Zgłoś
Gizmolka 2017-01-31, 23:57
Ostro napalony

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
Nihilista 2017-01-31, 23:57
jarl_odyniec napisał/a:

Dlaczego dla niektórych wszystko co płonie to Ghost Rider?

Ghost rider to taki jeżdżący na motocyklu, płonący facet, a ten gość miał jazdę i płonął - to chyba dość blisko, żeby przytoczyć pierwowzór?
Zgłoś
Pan_Diabeł 2017-02-01, 5:15
Nihilista, wiem kto to Ghost Rider. Po prostu jest to dość popularne porównanie. Dziwi mnie że ludzie nie są w stanie wykombinować czegoś kreatywniejszego.

Kurwa mać!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów