📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Pali, to niech sie pali. Na huj drazyc temat.
Sadole.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Sadole.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
ale trzeba mieć pizde żeby nie robić sobie niczego z tego, że sie płonie
Maciekxxx napisał/a:
Ghost Rider
Dlaczego dla niektórych wszystko co płonie to Ghost Rider?
Murzyny to jednak są głupie jak chuj, koleś płonie, pewnie w szoku dlatego w zasadzie nie bardzo wie co się dzieje (nie wiemy czemu płonie i co się stało), a ten łazi za nim i "wszystko w porządku stary?", zamiast go rzucić na glebę i czymś przydusić ogień to łazi się i pyta czy wszystko ok, no ja pierdolę
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
jarl_odyniec napisał/a:
Dlaczego dla niektórych wszystko co płonie to Ghost Rider?
Ghost rider to taki jeżdżący na motocyklu, płonący facet, a ten gość miał jazdę i płonął - to chyba dość blisko, żeby przytoczyć pierwowzór?
Nihilista, wiem kto to Ghost Rider. Po prostu jest to dość popularne porównanie. Dziwi mnie że ludzie nie są w stanie wykombinować czegoś kreatywniejszego.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów