18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:18
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
lacrimal 2022-07-15, 11:03 2
Andrzejas napisał/a:

I ....

czytam i nie daje wiary - próbujesz usprawiedliwiać swój debilizm w środkach komunikacji miejskiej tym że nie jesteś jedynym debilem
mistrz wysrywu level master

gabriel0 napisał/a:

Anrzejas ty nie dyskutuj z ludźmi dla których dym papierosowy jest szkodliwy a zapach gówna wraz z umazanymi rurkami w autobusie jest spoko.
A co do uciszania gówniaków zawsze jest sposób. Chyba że ktoś jest ograniczony umysłowo, lub wypożyczył ów gówniaka na dwa dni i nie zna jeszcze jego powodów do darcia mordy.

od razu widzę w tobie specjalistę corób dziecięcych różnej maści
na piłce kopanej też się pewnie znasz
Zgłoś
Alkoeko 2022-07-15, 15:22
Andrzejas napisał/a:

... Jebani miłośnicy świeżego powietrza! Wypierdalać na rower, jak wam w komunikacji wszystko śmierdzi! Żaden z tych kutasów nie pomyśli, że jak jadą tym zatęchłym autobusem pod moim oknem, to ja muszę wdychać ich spaliny z diesela, gdy chcę wywietrzyć mieszkanie! Jebani hipokryci! Mam nadzieję, że już ktoś z nich zdechł paląc biernie to, co wydycham.

A ryj do rury wydechowej przystawiasz żeby wdychać spaliny z tego diesla? Nie? To przestań palić kurwa to gówno i przestań się truć. (paliłem ponad 10 lat - nawet zjebana laska mi tak beretu nie zryła jak palenie fajek)
Zgłoś
t................0 2022-07-18, 19:12
czeret napisał/a:

Tym czwartym też kiedyś byłeś.

Oho, ulubiony pseudoargument dzieciorobów. Moi rodzice dbali, żebym się zachowywał jak człowiek a nie jak małpa, więc nie próbuj w ten sposób usprawiedliwiać tego, że twój gówniak jest uciążliwy dla otoczenia.
Zgłoś
ZgRyZ 2022-07-18, 21:43
jeżeli mowa o rodzicach nieogarach.
mój przyjaciel dorabiał, malując mieszkania. któregoś dnia po pracy wstąpił do sklepu na zakupy, ale wejście było zatarasowane przez matkę, która próbowała oderwać swojego synka od drzwi, gdy ten wrzaskiem,trzymając się drzwi, próbował wymusić na niej zakup słodyczy. zobaczywszy mojego kumpla, matka prosi go: niech pan przestraszy tego łobuza, który nie chce mnie słuchać.
-kumpel, który miał ze sobą trochę narzędzi w kuble, rzuca ten kubeł z hukiem na ziemię, odwraca się do gnojka i ryczy:
-choć tu skurwysynu, to ci nogę z dupy wyrwę.
-matka natychmiast złapała malucha i w nogi.
to chyba jeden z najlepszych sposobów na niepotrafiących się ogarnąć rodziców. działa bezbłędnie, czego wszystkim życzę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem