📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sterydziarz? Zwykły lamus co jakieś panienki napada za nic takiego. 3 gości by go obiło a przy sprzyjających okolicznościach jeszcze wyruchało w dupala. Chociaż dla nas lepiej żeby już takich akcji nie nagrywali.
Spokojnie ziomki, to tylko jakieś kacapowo. Chuj im wszystkim w dupe (no może oprócz tego kolesia).
garota napisał/a:
3 gości by go obiło a przy sprzyjających okolicznościach jeszcze wyruchało w dupala.
Ooo, widzę, że ktoś popuścił wodze fantazji.
Ten gość pewnie miał kolegę co sobie wstrzykiwał marihuanen i umar. Stąd jego oburzenie.
I prawidłowo nie ma takiego haratania na ulicy :adolf:
Gość pilnuje by był jakiś poziom na osiedlu a nie kurwa slumsy i żulernia, potem tylko wartość nieruchomości spada i prestiż przez takie "elementy"
Gość pilnuje by był jakiś poziom na osiedlu a nie kurwa slumsy i żulernia, potem tylko wartość nieruchomości spada i prestiż przez takie "elementy"
Pajan napisał/a:
Sterydziaż może myślał, że to ćpuny, to ich ojebał.
Żaden sterydziaż, tylko zwykły chłop (musisz być niezłym leszczem), a pasem po dupach pewnie dostały za palenie jakiegoś pedalskiego tytoniu, czy innego gówna, a nie normalnej marihunaen jak pan bóg nakazał.
porczmanki napisał/a:
Żaden sterydziaż, tylko zwykły chłop (musisz być niezłym leszczem), a pasem po dupach pewnie dostały za palenie jakiegoś pedalskiego tytoniu, czy jakiegoś innego gówna, a nie normalnej marihunaen jak pan bóg nakazał.
ja tam nic o maryśce nie wspomniałem i koło jajek mi to lata, co te gówniary paliły.
Rosjan to łatwo sprowokować, oni są małymi sadystami i lubią napierdalać wszystko co się rusza... Można też ich agresje sprytnie wykorzystywać.
Popisywać to się mogą na Red tube. Sam nic nie aplikuje dla widowni jak bym szedł z rodziną to by musiała zajebac że skórką wszystko co miała. A jak za słabe to swojego bym dobił.
Skoka głupi słownik
Skoka głupi słownik
tak samo sie powinno robic z sasiadami co pala na balkonach i smrod do domu wpada
I dobrze zrobił... Kultury trochę.
Bonifacy69 napisał/a:
I dobrze zrobił... Kultury trochę.
Musiały wkurwiać ludzi od dłuższego czasu. Nawet sobie żarcie przyniosły (widać pojemniki na masce samochodu). Filmik oczywiście wyrwany z kontekstu, kto wie czy, na przykład nie darły ryja od paru godzin lub puszczały hardbass.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów