18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Archeolog 2023-03-17, 21:59
Żywotne problemy prawactwa. I te kłótnie w komentarzach kto jest większym kryptogejem. XD
Zgłoś
luxpiotr 2023-03-17, 22:18 2
Beczka piwa się należy za spalenie tego gówna.
Zgłoś
frytburger.z.paprykarzem 2023-03-18, 0:01
motylekwbrzuchu napisał/a:

Oho, typowa pedalska propaganda. Skoro nie akceptujesz pedalstwa, to na pewno sam jesteś gejusem.
Oddal się stąd czym prędzej, wojowniku LPG.

Nie. To nie propaganda a wyniki badań. Gdybyś czytał a nie tylko oglądał filmiki to byś wiedział że najbardziej homofobiczni są homoseksualiści robiący wszystko żeby na nich nie padł choćby cień podejrzenia. Tak samo wielu lekarzy "leczących homoseksualizm" zazwyczaj w końcu daje się przyłapać z bolcem w dupie.
Chłopaczki z filmiku po udanej akcji palenia flagi też sobie pewnie uczcili analkiem akcję.
Zgłoś
kocur 2023-03-18, 0:09
Dla mnie tęczowi i brunatni do dołu z wapnem. Wszelkie skrajności to niedojebanie mózgowe.

Ps, Jebać was wszystkich.
Zgłoś
willoo 2023-03-18, 0:54
gdzie takie rzeczy się dzieją? Bo chyba nie w naszej pięknej, tolerancyjnej Polsce?
Zgłoś
7wporzondku 2023-03-18, 6:40 1
Mamal napisał/a:

Jak na wyznawców LGBTQuQu soczyste HA TFU, tak do takich zjebów jak na filmie też nie mam szacunku. Raz, że nie niszczy się cudzej własności, choćby i takiego gówna, a dwa, to czy nie przyszło tym cymbałom do głowy, że jakby się zajęło ogniem, a na balkonie stało krzesło czy inne łatwopalne dziadostwo, to wcale nie tak trudno o tragedię?

No ale o to chodzi? Nie?
Zgłoś
BambiPMT 2023-03-18, 6:59
4Lokalny2Chłopaczek0 napisał/a:

Jebać lpgd, gejów i Hankę Mostowiak

Ja bym tam Hankę jebnął.
Zgłoś
freakshot6 2023-03-18, 9:45 1

Oho, typowa pedalska propaganda. Skoro nie akceptujesz pedalstwa, to na pewno sam jesteś gejusem.

Typowe pierdolenie półdebila. "Spalę flagę, pokaże jaki to ja jestem anty". No półmózgie kibicowskie zapędy stadnych zwierząt. Spal se w swojej chałupie coś, a potem jebnij się w łeb.
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-03-18, 10:51 5
freakshot6 napisał/a:

Typowe pierdolenie półdebila. "Spalę flagę, pokaże jaki to ja jestem anty". No półmózgie kibicowskie zapędy stadnych zwierząt. Spal se w swojej chałupie coś, a potem jebnij się w łeb.

Konto 2,5 roku i tak się zagotowałeś, że musiałeś się w końcu odezwać. Ktoś tu chyba lubi siusiaki

frytburger.z.paprykarzem napisał/a:

Nie. To nie propaganda a wyniki badań. Gdybyś czytał a nie tylko oglądał filmiki to byś wiedział że najbardziej homofobiczni są homoseksualiści robiący wszystko żeby na nich nie padł choćby cień podejrzenia. Tak samo wielu lekarzy "leczących homoseksualizm" zazwyczaj w końcu daje się przyłapać z bolcem w dupie.
Chłopaczki z filmiku po udanej akcji palenia flagi też sobie pewnie uczcili analkiem akcję.

No właśnie, o takiej propagandzie pisałem. Przecież sam nie wierzysz w te homo pierdoły. Takie pierdolenie jest tylko po to by przyzwoici ludzie bali się posadzenia o homoseksualizm. I co to ma być leczenie homoseksualizmu... Przecież to nie choroba, na etapie płodowym dochodzi do nieprawidłowości i powstaje takie dziwadło. Za Hitlera potrafili leczyć homoseksualizm, obecnie araby całkiem dobrze też sobie z tym radzą (zrzucają cweli z dachów).
Zgłoś
slavcis 2023-03-18, 12:51 2
No i prawilnie. Należało by teraz wjebać się samochodem w paradę
Zgłoś
mazga50 2023-03-18, 19:48 5
frytburger.z.paprykarzem napisał/a:

Gdybyś czytał co? żydolewackie ulotki propagandowe, wytyczne z kc, "jak dyskutować z hetero, nie mając w ogóle argumentów", czy materiały antify i "neokomusze wysrywy z tęczowej dupy"?

freakshot6 napisał/a:

Ttypowe pierdolenie żydolewackiej spierdoliny:
Wywiesze se tęczowe gówno, żeby powkurwiać tych cholernych heteryków.
Zgłoś
tomgw 2023-03-18, 21:11
dawej zniszczymy flagę pokażemy , że nam się to nie podoba , ale mi kurwa protest
Zgłoś
krasnal_hałabała 2023-03-19, 4:00 2

Zawsze powtarzam, pedzie byli, są i będą, stanowią zagrożenie, ale niewielkie bo zwykle nie potrafią się bić, natomiast czarnuchy, kiedyś były na polach bawełny w łańcuchach a teraz mają prawa wyborcze i pozwala im się spać w łóżkach i posiadać domy na własność i to jest zagrożenie.
Zgłoś
Jebacpis69 2023-03-19, 20:31 1
Upośledzone prawactwo XD
Zgłoś
freakshot6 2023-03-20, 18:32

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem