📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dla mnie kolorowa tęcza jest utożsamiana ze swastyką i tak samo sobie nie życzę afiszowania się z tym symbolem. Choć jak miałbym wybór to kolor biało-czerwony jest mi bliższy. i tak.
Krypto geje palą gejowską flagę
russian-roulette napisał/a:
Oho, typowa pedalska propaganda. Skoro nie akceptujesz pedalstwa, to na pewno sam jesteś gejusem.
Oddal się stąd czym prędzej, wojowniku LPG.
I po to się wiesza pedalsko-liberalne symbole. Żeby ludzi wkurwiać, a trych najagresywniejszych segregować za wczasu. Wówczas opór przed tęczową zarazą będzie znikomy.
darayavahus napisał/a:
I po to się wiesza pedalsko-liberalne symbole. Żeby ludzi wkurwiać, a trych najagresywniejszych segregować za wczasu. Wówczas opór przed tęczową zarazą będzie znikomy.
Racja, pora zacząć wywieszać flagi "stop pedałowaniu" itp i segregować najagresywniejszych zawczasu
genialnie się z tym pierdolą łomy krzaczaste jebać skrajności. Jebać tych co palą flagi i jebać tych co z gołą dupą owinięci tą flagą pierdolą o równości.
Jebać lpgd, gejów i Hankę Mostowiak
motylekwbrzuchu napisał/a:
Oho, typowa pedalska propaganda. Skoro nie akceptujesz pedalstwa, to na pewno sam jesteś gejusem.
Będąc krypto gejem nie szanujesz gejów? XD
Jak to mówili członkowie marszu morderczyń w przypadku niszczenia kościołów - nie popieram, ale rozumiem.
No jak widać. Może dlatego, ze jestem jeszcze krypto żydem i krypto bambusem.
motylekwbrzuchu napisał/a:
No jak widać. Może dlatego, ze jestem jeszcze krypto żydem i krypto bambusem.
I krypto walutą.
Nie ma czego na siłę w tym szukać, żadnej prowokacji krypto pedalskiej, po prostu im się nie podobała to spalili. Czy tak należy robić, nie mi oceniać, ale nie ma po co szukać w tym drugiego dna. Wiele ludzi rzyga tą jebaną ideologią i coraz mniej ma problem o tym powiedzieć.
Czarna sekta pod przykryciem JHS też jedzie po LGBT a co drugi to gejus z dziwisz na czele
Czarna sekta pod przykryciem JHS też jedzie po LGBT a co drugi to gejus z dziwisz na czele
Będąc kryptogejem nie szanuje twojego starego waląc go w kakao
Jak na wyznawców LGBTQuQu soczyste HA TFU, tak do takich zjebów jak na filmie też nie mam szacunku. Raz, że nie niszczy się cudzej własności, choćby i takiego gówna, a dwa, to czy nie przyszło tym cymbałom do głowy, że jakby się zajęło ogniem, a na balkonie stało krzesło czy inne łatwopalne dziadostwo, to wcale nie tak trudno o tragedię?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów