Tak jak w tytule.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dla prawdziwych fanów motoryzacji ten film powinien znajdować się w dziale hard bo wywołuje ekstremalne emocje ;p pozdro
i tak wolę punto 1.2MPI w kolorze burak
sposób jak zrobić z opon nisko-profilowych opony bardziej nisko-profilowe ;]
mustang zajebisty, jedyny hamburgerowy samochód, poza korwetą, którym można się polansić pod kościołem.
no ta, bo chociażby dodge charger '69 to już chuj, nie lans
bąki mustangiem sadistic.pl/wiejski-drift-vt1620.htm?highlight=koń+drift
Na samym paleniu gumy poszło w chuj benzyny, a teraz jak mamy ponad 5 złotych za litr... Ale jego pewnie stać.
Earth - chuja się tam znasz. Dużo samochodów ,,hamburgerowych" jest którymi można się polansować.
Chociażby:
Dodge Charger '69
Chevrolet Camaro '69
Cadillac Deville '69
Pontiac GTO '69
Chyba wszystkie modele amerykańskich samochodów z przedziału 1960-1970 są samochodami, które każdy z nas chciałby mieć.
Chociażby:
Dodge Charger '69
Chevrolet Camaro '69
Cadillac Deville '69
Pontiac GTO '69
Chyba wszystkie modele amerykańskich samochodów z przedziału 1960-1970 są samochodami, które każdy z nas chciałby mieć.
KillQ8 zgadzam się z tobą film z racji tego, że każdy nas skrycie marzy o tym by choć raz się czymś takim przejechać, jednak z racji że żyjemy w takim kraju a nie innym "polaczki" nie dają piwek.
TATA !!! Dej na nowe opuny !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów