Wędzone El-giebete
Wędzone El-giebete
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak pokazac ze jestes standardowym lewakiem o niskim IQ w dwoch krokach:
KROK 1. POKAZ JAK NIE CIERPISZ HOMOFOBOW NAZYWAJAC ICH GEJAMI
KROK 2. UZYJ HOMOFOBICZNEG EUFEMIZMU
On nawet nie jest pedałem, tylko takiego udaje, coś jak ten jedyny gej we wiosce
To jedno z multikont dekla z zagłębiowskich podziemi. Najlepsze gdy nikt już mu nie chce odpowiadać, to rozmawia, lub kłuci się z tych kont sam ze sobą. Z jednego jest banderowskim ciągodrutem, z tego gejusem, z innego pisze wszystko na opak niż w filmiku, by prowokować do odpowiedzi, a z jeszcze innego jest antagonistą swojego najważniejszego konta. Angel już mu poblokował kilkanaście jak nie kilkadziesiąt innych kont, i zostało mu już tylko mniej niż 10.
To pojedz do Arabii Saudyjskiej i tam płacz nad losem tęczy i jej wyznawców
Czemu mam akurat tam jechać? twoim tokiem myslenia to powinienes jechac ze swimi pogladami do watykanu...jestem polakiem i zostaje w Polsce!
[ Dodano 2024-06-17, 14:11 ]
Jak pokazac ze jestes standardowym lewakiem o niskim IQ w dwoch krokach:
KROK 1. POKAZ JAK NIE CIERPISZ HOMOFOBOW NAZYWAJAC ICH GEJAMI
KROK 2. UZYJ HOMOFOBICZNEG EUFEMIZMU
hehe ale to pierwsze to statystyczny fakt, a to drugie to komplement
Czemu mam akurat tam jechać? twoim tokiem myslenia to powinienes jechac ze swimi pogladami do watykanu...jestem polakiem i zostaje w Polsce!
hehe ale to pierwsze to statystyczny fakt, a to drugie to komplement
Idąc tym tokiem myślenia powinieneś jednak jechać do czubków...
i co to debilowi dało? Połechtanie gównianego ego. Strzała w tył łba i tyle. Ewidentnie typ zaburzony, nie mający włąsnego życia, czyli przeciętny pustoportkowiec z sadola który pieni się na sam widok tęczy na niebie i skrótu "lesbijki, geje, biseksualiści i transseksualistki", a sam jest homofobem, czyli nie akceptującym siebie i innych sobie podobnych gejem, tylko spierdolonym jak @baronturbina, turbina to chyba od kręcenia lodów...
Nie zesraj się, pedauku.
i co to debilowi dało? Połechtanie gównianego ego. Strzała w tył łba i tyle. Ewidentnie typ zaburzony, nie mający włąsnego życia, czyli przeciętny pustoportkowiec z sadola który pieni się na sam widok tęczy na niebie i skrótu "lesbijki, geje, biseksualiści i transseksualistki", a sam jest homofobem, czyli nie akceptującym siebie i innych sobie podobnych gejem, tylko spierdolonym jak @baronturbina, turbina to chyba od kręcenia lodów...
Dupka boli od patrzenia, co nie? Trzymaj, przyda Ci się do Twoich następnych tęczowych podbojów na tym serwisie
P.S Trzymaj na dokładkę, bo coś sądzę, że ból dupki jest niewystarczający
Nie zesraj się, pedauku.
zesrałem się na twój spieniony ryj, smacznego.
[ Dodano 2024-06-17, 18:19 ]
Dupka boli od patrzenia, co nie? Trzymaj, przyda Ci się do Twoich następnych tęczowych podbojów na tym serwisie
P.S Trzymaj na dokładkę, bo coś sądzę, że ból dupki jest niewystarczający
za wrzucanie sfastyk, jakimi i czego by przeróbkami nie były to powinienes dostac bana z góry, bo akurat propagowanie hitleryzmu jest nielegalne, w przeciwienstwie do propagowania lgbt czy kk
🖕🖕🖕🖕
zesrałem się na twój spieniony ryj, smacznego.
za wrzucanie sfastyk, jakimi i czego by przeróbkami nie były to powinienes dostac bana z góry, bo akurat propagowanie hitleryzmu jest nielegalne, w przeciwienstwie do propagowania lgbt czy kk
A czy mógłbyś łaskawie wskazać swastykę na tym obrazku? Bo ja tu tylko widzę 4 flagi LGBT
Swastyka była symbolem szczęścia, a wy pedały tak samo jak Hitler zniszczył symbolikę swastyki, zniszczyliście tęczę. Nic kurwy same nie stworzyłyście, tylko symbol szczęścia przerobiłyście na coś negatywnego i za to odcięte chuje wam w mordy.
wracaj do swoich na jo3m0nstera tu nie lubimy takich jak ty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów