Wędzone El-giebete
Wędzone El-giebete
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i co to debilowi dało? Połechtanie gównianego ego.
To całkiem jak temu debilowi który to malował wcześniej
To całkiem jak temu debilowi który to malował wcześniej
Idąc twoim tokiem debile tez stawiali koscioly katolickie i przejmowali majatki panstwowe...
Aha, zapomnialem w poprzednim poscie napisac: gównoburza i drama za 3, 2, 1....wybiło szambo 😄Słychać wycie? Znakomicie! 🤣
Idąc twoim tokiem debile tez stawiali koscioly katolickie i przejmowali majatki panstwowe...
Miejsca schadzek, które gdzieś tam sobie stoją i co niedziele przyciągają rzesze wiernych aby oddawać się swojemu hobby to trochę co innego niż wpierdalanie się ze swoim spierdoleniem każdemu pod nogi. Jakby geje (edit: nie geje, lqbtqxtz, czyli ideologiczni popaprańcy) montowali sobie swoje kościoły to nikt by raczej nie robił z tego problemu.
Miejsca schadzek, które gdzieś tam sobie stoją i co niedziele przyciągają rzesze wiernych aby oddawać się swojemu hobby to trochę co innego niż wpierdalanie się ze swoim spierdoleniem każdemu pod nogi. Jakby geje (edit: nie geje, lqbtqxtz, czyli ideologiczni popaprańcy) montowali sobie swoje kościoły to nikt by raczej nie robił z tego problemu.
Ta, zwlaszcza nie "wpierdalanie sie" z procesjami w przestrzen publiczna w czasie bożego ciała lub wszystkich świetych...popaprańcu.
Ta, zwlaszcza nie "wpierdalanie sie" z procesjami w przestrzen publiczna w czasie bożego ciała lub wszystkich świetych...popaprańcu.
Tutaj masz rację. Też mnie to wkurwia, tak jak pozostałe zloty debili rolkarzy, cyklistów i kominiarzy. Mogą sobie to robić na placach, w parkach, ale nie blokować kurwa ulice.
KROK 1. POKAZ JAK NIE CIERPISZ HOMOFOBOW NAZYWAJAC ICH GEJAMI
a sam jest homofobem, czyli nie akceptującym siebie i innych sobie podobnych gejem,
KROK 2. UZYJ HOMOFOBICZNEG EUFEMIZMU
turbina to chyba od kręcenia lodów...
To pojedz do Arabii Saudyjskiej i tam płacz nad losem tęczy i jej wyznawców
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów