Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i kur*a bardzo dobrze. Nieznoszę menelstwa. To jest wybór picie w trupa i do nieprzytomności. Mnie tutaj nie czarujcie, że to "choroba" ten nałóg. To jest tylko i wyłącznie ich własny wybór, czy to facet czy to baba bez znaczenia.
Gówniarzu co ty wiesz o życiu o piciu zanim się spostrzeżesz jesteś w sidłach alkoholu, niektórzy szybko idą na dno inni powoli cały czas się maskując. Nie bądź taki pewien że ciebie to nie spotka jeden, dwa złe wybory w życiu i możesz być na dnie oglądać życie przez pryzmat denka butelki.
albo qtas do twojej japy. wybieram te drugie.
boś ty gatunek pedał, rodzaj ciota. Ha tfu !
wymskneła sie spod kontroli sztuczka z żulem
Wymsknął to ci się qootas z dupska do japy chyba, własnej japy celem sprecyzowania
Kiedyś dałem żulowi 50 zł, to się kurwa oglądał czy nie jest w ukrytej kamerze
Kiedyś dałem żulowi 50 zł, to się kurwa oglądał czy nie jest w ukrytej kamerze
i kur*a bardzo dobrze. Nieznoszę menelstwa. To jest wybór picie w trupa i do nieprzytomności. Mnie tutaj nie czarujcie, że to "choroba" ten nałóg. To jest tylko i wyłącznie ich własny wybór, czy to facet czy to baba bez znaczenia.
Kto sieje wiatr, zbiera burzę. Uważaj co mówisz i komu źle życzysz...
Gówniarzu co ty wiesz o życiu o piciu zanim się spostrzeżesz jesteś w sidłach alkoholu, niektórzy szybko idą na dno inni powoli cały czas się maskując. Nie bądź taki pewien że ciebie to nie spotka jeden, dwa złe wybory w życiu i możesz być na dnie oglądać życie przez pryzmat denka butelki.
zamknij mordę alkoholiku. Kurwa, nigdy nikogo 2 piwa wieczorem nie zabiły. Póki kto młody to dziabnąć coś na weekendzie to też nie problem, ale NIEEEEE, przyszedł pan jaśnie hrabia, od pół litra i 4 piw na wieczór po ranny małpkowopiwkowy klinik i tak do wieczorka.
Nikt ci do ryja nie wlewał alkoholu śmieciu, swoje uzależnienia miarkuj na siebie, a nie pyszczysz do normalnej cześci społeczeństwa, że NIM SIĘ OBEJRZYSZ to będziesz leżał jak ten przecież nie z własnej woli - menelożul bezdomy, i zamiast komety w nosie chuja będziesz miał.
Kurwa, mentalne cwele
zamknij mordę alkoholiku. Kurwa, nigdy nikogo 2 piwa wieczorem nie zabiły. Póki kto młody to dziabnąć coś na weekendzie to też nie problem, ale NIEEEEE, przyszedł pan jaśnie hrabia, od pół litra i 4 piw na wieczór po ranny małpkowopiwkowy klinik i tak do wieczorka.
Nikt ci do ryja nie wlewał alkoholu śmieciu, swoje uzależnienia miarkuj na siebie, a nie pyszczysz do normalnej cześci społeczeństwa, że NIM SIĘ OBEJRZYSZ to będziesz leżał jak ten przecież nie z własnej woli - menelożul bezdomy, i zamiast komety w nosie chuja będziesz miał.
Kurwa, mentalne cwele
Dobrze mówisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów