📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A huj z taką babą od razu bym wypierdolił z domu
szaman1991 napisał/a:
A huj z taką babą od razu bym wypierdolił z domu
Jakbyś przez pół życia płacił tak jak ona, za jego głupotę, zamiast dzieciom coś kupić, to inaczej byś kozaczył.
pajdaq napisał/a:
Moja wypłata dziś 10,500 zł tak więc pierdoli c folsfagenów
Daje mi to dużo do myślenia...zapłacić połowę rat w tym miesiącu a resztę w kolejnym ?
markop4321 napisał/a:
Palenie okładzin sprzęgła
Twój mechanik nie jest uczciwy
Pracujesz w Polsce, nie na działalności z taką wypłatą... szacun. Pracujesz za granicą (np: Norwegia), współczuję minimalnej.
Noo, całkiem niezła tygodniówka muszę przyznać...
turor napisał/a:
Jakbyś przez pół życia płacił tak jak ona, za jego głupotę, zamiast dzieciom coś kupić, to inaczej byś kozaczył.
już nie przesadzajmy, taki golf wartuje może kilka stówek, ale baby tak mają, że nie pozwolą chłopu się pocieszyć
ale on nie pali sprzęgła. On pali laczka. /Nawet widać jak koło się kręci.
Dym to huj. Z azbestem chodzi o włókna, które wbijają się w płuca od środka i pododują pylicę azbestową (azbestoza),
rak apłuc, międzybłoniaka opłucnej. Obróbka mechaniczna powoduje uwalnianie do powietrza włókien. Dlatego kto mądry to malował płyty eternitowe
smc napisał/a:
Wdychanie dymu z azbestowych okładzin sprzęgła, mówi wszystko o jego rozwoju intelektualnym.
Dym to huj. Z azbestem chodzi o włókna, które wbijają się w płuca od środka i pododują pylicę azbestową (azbestoza),
rak apłuc, międzybłoniaka opłucnej. Obróbka mechaniczna powoduje uwalnianie do powietrza włókien. Dlatego kto mądry to malował płyty eternitowe
smc napisał/a:
Wdychanie dymu z azbestowych okładzin sprzęgła, mówi wszystko o jego rozwoju intelektualnym.
Przecież azbestowych okładzin sprzęgła żadna firma nie stosuje już od 30 lat. No chyba, że chłop zamawia części na Ali Express.
pajdaq napisał/a:
Przecież nawet przy dwóch osobach pracujących po tyle na głowę, to nie jest choćby klasa średnia w tych czasach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów