📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jeżeli to co on smoczył to MJ, to chyba tylko Amnesia bywa tak brzemienna w skutkach. Tak czy siak, po wydawanych odgłosach można wnosić, że długo przy obecnym stylu życia nie pociągnie.
lapczywy skurwysynek, a swoja droga odpierdolcie sie od trawki, ten grubas padl bo ma serducho i inne narzady otluszczone, jest tak gruby i leniwy ze nawet odkaslac porzadnie nie potrafi. jak juz bede panem swiata to zaprzegne takie lochy do mojej karocy bede smagal te grube dupska mega biczem i bedzie zajebiscie i chuj
@ookash
ty jeszcze nie widzialem zeby ktos zjechal po dzojciku, po bongu to mam takiego kolego co bierze chmure i odplywa ale on to lubi (tak sadze bo wpada zajarac z komina mimo tego) takie twoje pierdolenie o szopenie amnesie to ty chyba z ulotek z netto przy granicy znasz
@ookash
ty jeszcze nie widzialem zeby ktos zjechal po dzojciku, po bongu to mam takiego kolego co bierze chmure i odplywa ale on to lubi (tak sadze bo wpada zajarac z komina mimo tego) takie twoje pierdolenie o szopenie amnesie to ty chyba z ulotek z netto przy granicy znasz
Będzie zajebiście, ale będziesz stał w miejscu, bo te maciory się nie ruszą...jak juz bede panem swiata to zaprzegne takie lochy do mojej karocy bede smagal te grube dupska mega biczem i bedzie zajebiscie i chuj
No i murzyny muszą chlew wybudować, bo taka świnia to się od bata szybko zużyje
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów