Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hehe:)
Niedzwiedz23 - wracałem ze zmywakA
kaspersky16 - zawiozłem dziewczynę, żeby sprawdziła czy ci pielucha na kasie w Biedronce nie przecieka:D Widzisz, wyjechałem i dzięki temu masz teraz zajebistą pracę. Przynajmniej sucho jak ci się lać zachce podczas 12 godzinnej zmiany;)
A na poważnie to sześć lat temu sprzątałem akademiki, potem robiłem w fabryce części samochodowych i wcale się tego nie wstydzę. Potem miałem działalność gospodarczą, za którą odprowadzałem około 40zł ZUSu miesięcznie, potem trochę kontraktów informatycznych po 350 funtów za dzień i teraz męczę się jako administrator sieci. Straszna praca, 4 tysiące komputerów i 470 serwerów. Normalnie żal mi dupę ściska, że wyjechałem. Kurwa, mogłem zostać, tylko że obrazek poniżej byłby co najwyżej w złotówkach...
Obrazek
Wielkie piwo za dojebanie (prawdopodobnie studenciakom na utrzymaniu rodziców) bydłu co zwraca uwagę na to gdzie pracujesz, nie biorąc pod uwagę że ty na tym zmywaku dostaniesz więcej niż on w polsce jako nawet jakiś burmistrz czy inny darmozjad.
Tak się wkurwiłem na was pedałki że napisałem to jak jakiś troglodyta. Za to, bardzo przepraszam...not!
Fajnie fajnie...tyle że pieniądze to nie wszystko.
Pozdrawiam ( z Coventry )
Tak zazwyczaj mowia ci ktorzy ich nie maja,
oczywiscie ze nie ale lepiej jest plakac w porsce niz w polonezie.
I skonczcie z ta hipokryzja jebaki lesne.
Wolę polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu.
A czy nie moglbys w tym gownie siedziec cicho, bez podszczekiwania?
a jak coś Ci się nie powiedzie na wyjeździe, staniesz w sądzie naprzeciw ICH obywatela
Faktycznie lepiej zeby ktos z takimi zalozeniami siedzial w gownie na polskim polu.
Brat jest we Francji znajomi w Szwecji robią karierę, i wspólnie twierdzą że by gdyby nie kasa to by wracali bo i dużo arabów, czarnuchów, gangów.
Tak, jak sie mieszka w slumach to sie ma towarzystwo odpowiednie do slumsow. W polsce jest identycznie, tylko kolor bydła jednolity.
poobijane samochody (Paryż) są wszędzie i nie pierdol że nie.
We Francji samochody sa poobijane bo stanowia glownie strodek transportu z pkt a do pkt b a nie sa miernikiem zamożnosci.
Kurwa okradli, okradli cały świat ze wszystkiego co najlepsze i udają że to ich dobra narodowe. Z tym się tępaku utożsamiasz. Gratuluję kasy, brawo, a teraz podjedź do najbiedniejszej dzielnicy w twoim mieście i przejdź się tam, z zapytaniem czy im się tak dobrze żyje, emigrancie pierdolony. Tak mojego brata też opierdzielam żeby wracał. Jak Ci tak śpieszno do chajsu do i pustych ulic to spierdalaj do emiratów tam Ci będzie dobrze.
Tak się wkurwiłem na was pedałki że napisałem to jak jakiś troglodyta. Za to, bardzo przepraszam...not!
Zebys sie nie zesrał z tej zazdrości, krzykaczu
Mógłbym zapewne, ale wtedy sam byś komentował na sadolu i twoje życie byłoby już totalnie zjebane.
Założenia trzeba mieć różne, bo wszystko może się zdarzyć ale za młode jesteś żeby rozumieć. Chamonix, jeśli to są slumsy to pewnie jakaś bogata kurwa z ciebie.
We Francji samochody są poobijane bo ludzie są rozpuszczonymi cwelami jak Ty i nie szanują mienia innych.
I każda parówa która nie ma argumentów zaczyna z zazdrością. Tak bardzo jestem zazdrosny o emigrantów. Brawo kurwa Jasiu. Zresztą po co ja się tłumaczę, jesteś kolejną kurwą na wyjeździe więc bronisz swojego gówna. Ja tam jadę żeby kasę zostawiać a nie zarabiać wy robaki biedne.
Tak się twoje posty ciężko czyta, pierdolisz tak że się słabo robi. Sam teraz wyjeżdżam w maju do Anglii. Ojciec był w Anglii 4 lata więc wiem mniej więcej jak jest i nie pierdol że w Polsce jest dobrze. Tam pracownik jest doceniany a nie gnojony jak w Polsce. Poczytaj może trochę a nie tylko to co w tv
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów