Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Swoją drogą jakby w Polsce tak się rypneli ,to by na cały świat afera była,że jesteśmy zacofanym krajem.
nie jest - w całym UK Polaków w/g statystyk jest ok 600-700 tysięcy. Zasiłki pobiera ok 30% mieszkających tam (byłych) obywateli Polski - głównie są to zasiłki na dziecko (jedno, max dwójka) lub dla bezrobotnych (ok 3% wszystkich polskich emigrantów). Wbrew pozorom do miliona jeszcze daleeeeko..
Uważam że więcej byłoby pożytku, gdyby malowali "szlaczki" dla muzułmanów...
W/g tamtejszego szmatławca "The Sun" Polacy "okradają" UK właśnie poprzez zasiłki a tym czasem...
Już w roku 2010 w UK było niecałe 3 miliony muzułmanów.... Po 3 latach podejrzewam że będzie ich tam spokojnie ok 4 mln tej szarańczy, z której większość pobiera wszelkie możliwe zasiłki (typowa muzułmańska rodzina w UK to 4 dzieci i więcej). Mnożą się na potęgę i bardzo szybko w/g instrukcji koranu.
Niedzwiedz23 - wracałem ze zmywakA
kaspersky16 - zawiozłem dziewczynę, żeby sprawdziła czy ci pielucha na kasie w Biedronce nie przecieka:D Widzisz, wyjechałem i dzięki temu masz teraz zajebistą pracę. Przynajmniej sucho jak ci się lać zachce podczas 12 godzinnej zmiany;)
A na poważnie to sześć lat temu sprzątałem akademiki, potem robiłem w fabryce części samochodowych i wcale się tego nie wstydzę. Potem miałem działalność gospodarczą, za którą odprowadzałem około 40zł ZUSu miesięcznie, potem trochę kontraktów informatycznych po 350 funtów za dzień i teraz męczę się jako administrator sieci. Straszna praca, 4 tysiące komputerów i 470 serwerów. Normalnie żal mi dupę ściska, że wyjechałem. Kurwa, mogłem zostać, tylko że obrazek poniżej byłby co najwyżej w złotówkach...
Lepiej być prostym robolem tam niż u nas śmieciem po 3 fakultetach, z 3 językami obcymi zapierdalającym po 10h za 1500 zł na rękę. A nawet jak ma się farta, zarobi się kokosy, to co z tego? Kupisz sobie BMW i będziesz zapierdalał po nieistniejących autostradach? Nie! Będziesz stał jak ciota w korku, tak samo jak dziadek w Polonezie obok. Albo kupisz sobie symbol luksusu i lansu - iPhone'a? Tego iPhone'a, który u nas kosztuje średnią krajową, a na zachodzie kosztuje 100/200 baksów/ojro w abo i ma go prawie każdy?
Hehe:)
Niedzwiedz23 - wracałem ze zmywakA
kaspersky16 - zawiozłem dziewczynę, żeby sprawdziła czy ci pielucha na kasie w Biedronce nie przecieka:D Widzisz, wyjechałem i dzięki temu masz teraz zajebistą pracę. Przynajmniej sucho jak ci się lać zachce podczas 12 godzinnej zmiany;)
A na poważnie to sześć lat temu sprzątałem akademiki, potem robiłem w fabryce części samochodowych i wcale się tego nie wstydzę. Potem miałem działalność gospodarczą, za którą odprowadzałem około 40zł ZUSu miesięcznie, potem trochę kontraktów informatycznych po 350 funtów za dzień i teraz męczę się jako administrator sieci. Straszna praca, 4 tysiące komputerów i 470 serwerów. Normalnie żal mi dupę ściska, że wyjechałem. Kurwa, mogłem zostać, tylko że obrazek poniżej byłby co najwyżej w złotówkach...
Obrazek
Fajnie fajnie...tyle że pieniądze to nie wszystko.
Pozdrawiam ( z Coventry )
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów