Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jesteś głupszy niż ustawa przewiduję...
Jebać w dupę tych, którzy palą. Niech zdechną i zrobią miejsce normalnym, niepalącym ludziom.
rodzice palą ?
made in china...wsio jasne
rodzice palą ?
Nikt w mojej rodzinie nigdy nie palił.
@Up To co się przypierdalasz do palących? Chuja się znasz jak to gówno trzeba długo rzucać.Wiem po sobie bo paliłem dużo ale po 3 latach się pozbyłem nałogu.Ciągle kusi ale jakoś daję radę.
pierdolisz jak pedał kolegę...
Kto Ci kazał w nałóg wchodzić?
Kolegom chciało się przypodobać w gimnazjum?
Czy szpan przed laską że "taki to dorosły i pali"
Mi zaoferowali w gimnazjum fajkę, tak szybko jak zacząłem tak szybko skończyłem, śmierdzi go jakimś łajnem, smak klapka w ryju, drogie kurestwo, do tego nic nie dające, wypalasz bo musisz, bo czujesz ogromną chęć na to
A trza było za dzieciaka to wyjebać i nie wchodzić
Poza tym palący to pojeby, zapali taki na przystanku i myśli że nikomu nie zawadza, a zwróć takiemu chujowi uwagę to obrażony jak święta krowa bo co to komu wadzi, jeszcze chuj odpyskuje bo musi za przystanek iść.
Na sam zapach dymu z papierosa dostaję kurwicy i mam ogromną ochotę wepchać Ci tego peta głęboko do ryja żebyś jak najlepiej zapalił sobie swoje dobro
pierdolisz jak pedał kolegę...
Kto Ci kazał w nałóg wchodzić?
Kolegom chciało się przypodobać w gimnazjum?
Czy szpan przed laską że "taki to dorosły i pali"
Mi zaoferowali w gimnazjum fajkę, tak szybko jak zacząłem tak szybko skończyłem, śmierdzi go jakimś łajnem, smak klapka w ryju, drogie kurestwo, do tego nic nie dające, wypalasz bo musisz, bo czujesz ogromną chęć na to
A trza było za dzieciaka to wyjebać i nie wchodzić
Poza tym palący to pojeby, zapali taki na przystanku i myśli że nikomu nie zawadza, a zwróć takiemu chujowi uwagę to obrażony jak święta krowa bo co to komu wadzi, jeszcze chuj odpyskuje bo musi za przystanek iść.
Na sam zapach dymu z papierosa dostaję kurwicy i mam ogromną ochotę wepchać Ci tego peta głęboko do ryja żebyś jak najlepiej zapalił sobie swoje dobro
Widzisz,drogi kolego takie mieliśmy czasy.Fajki,tanie wina,dziewczyny w remizie...Nie to co teraz! dupodajki w wieku 16 lat,internet gdzie można się zeszmacić za drobne pln i tym podobne.Nikt nas nie zmuszał do tego ale ktoś spróbować musiał.I tak wyszło,że my stare wyjadacze z sadola pniemy się aby Wam młodzikom dorównać i wyrzeknąć się periodyków i nawyków.Staramy się żyć w zgodzie z młodszą kulturą ale macie do nas kilometry z zachowaniem.Nie macie zielonego pojęcia jak było z lat 80-tych i 90-tych.Jeżeli kłamałeś w wieku w profilu to wybaczam.Jeżeli synku masz lat 22 to zamilcz i się nie odzywaj.
Widzisz,drogi kolego takie mieliśmy czasy.Fajki,tanie wina,dziewczyny w remizie...Nie to co teraz! dupodajki w wieku 16 lat,internet gdzie można się zeszmacić za drobne pln i tym podobne.Nikt nas nie zmuszał do tego ale ktoś spróbować musiał.I tak wyszło,że my stare wyjadacze z sadola pniemy się aby Wam młodzikom dorównać i wyrzeknąć się periodyków i nawyków.Staramy się żyć w zgodzie z młodszą kulturą ale macie do nas kilometry z zachowaniem.Nie macie zielonego pojęcia jak było z lat 80-tych i 90-tych.Jeżeli kłamałeś w wieku w profilu to wybaczam.Jeżeli synku masz lat 22 to zamilcz i się nie odzywaj.
O kurwa, taki dorosły, zajebiście nas to obchodzi, że byliście zjebami już w latach 80tych, głęboko w dupie, jak twoja stara siura twojego starego, mamy to jak było kiedyś, żaden z ciebie stary sadol, tylko chuj z małym chujkiem, który pierdoli od rzeczy. Nie ma żadnego inteligentnego wytłumaczenia na wpadnięcie w nałóg.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów