📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No to ja kurwa nie jestem, jak małpa w kloszu
powinno się rozstrzelać tych palących po restauracjach i klubach, tylko człowiek jebie potem*
*(nie potem... dymem) ;>
*(nie potem... dymem) ;>
Befoul napisał/a:
tak powinno byc, smierdziele do klatek!
ta, dlaczego ja sobie nie moge zajarac to nie rozumiem. komu to przeszkadza. a jak musze wachac jak od kogos zapierdala w autobusie no bo przeciez oddychac trzeba to juz zadnemu baranowi nie przeszkadza ? ktos jebie gownem a ja dymem i jest 1:1 .
Te Klatki mają 2 wady. Powinny być szczelne i nie powinny mieć odpływu tymi rurami. Niech się gazują
@dlznn
@Słaby masz argument. Palisz z wyboru, innym się to może nie podobać. W towarzystwie osoby 'jebiącej potem' nie musisz się inhalować dymem albo innymi syfiastymi składnikami i DO TEGO czuć duszącego smrodu dymu.
@Słaby masz argument. Palisz z wyboru, innym się to może nie podobać. W towarzystwie osoby 'jebiącej potem' nie musisz się inhalować dymem albo innymi syfiastymi składnikami i DO TEGO czuć duszącego smrodu dymu.
dlznn , po pierwsze gratuluję nicku , w sumie nie wpadłem na to że kot chodzący po klawiaturze może wymyślić nick.
Po drugie - jak ktoś jebie potem/gównem to też nie jest w porządku. Każdy powinien jakieś minimum czystości sobie zapewnić by innym oczy nie łzawiły. Ale kurwa bez jaj , ja codziennie jeżdżę autobusem i jakoś cudzym potem nie pachnę a jak wejdę na godzinę do pubu to fajami capię aż się nie umyję/przebiorę.
Po drugie - jak ktoś jebie potem/gównem to też nie jest w porządku. Każdy powinien jakieś minimum czystości sobie zapewnić by innym oczy nie łzawiły. Ale kurwa bez jaj , ja codziennie jeżdżę autobusem i jakoś cudzym potem nie pachnę a jak wejdę na godzinę do pubu to fajami capię aż się nie umyję/przebiorę.
Saia napisał/a:
w sumie nie wpadłem na to że kot chodzący po klawiaturze może wymyślić nick
Nie tylko nicka.
sadistic.pl/superwulkany-vt37793.htm252516
no ja zauwazylem ze po wyjsciu z autobusu swiezo wyprane ciuchy jednak jebia
Jeśli Wam przeszkadza dym tytoniowy to wybierajcie knajpy czy restauracje gdzie jest całkowity zakaz palenia - fotka powyżej jest bez sensu
dlznn, żeby nie śmierdzieć po wyjściu z autobusu nie wystarczy mieć świeżo wyprane ciuchy. Trzeba też się myć.
a ja sobię teraz zapalę bo lubie i mam w dupie czy komuś to śmierdzi czy nie
Zero tolerancji dla walczących lewaków z wszystkim co sprawia przyjemność dla jednostki
Zero tolerancji dla walczących lewaków z wszystkim co sprawia przyjemność dla jednostki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów