w polskim, szkolnym wydaniu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja pierdole, już wiem dlaczego Rita się w openingu śmiała... z ich głupoty.
Nestepnym razem kiedy wpadniecie na rownie zabawny pomysl, pierdolnijcie sie ze 3 razy glowa w sciane i zastanowcie sie ponownie. A pozniej sie dziwia, ze 1/4 uczniow nie potrafi zdac matury...
Miejmy nadzieje że zginą w nieszczęśliwym wypadki i ich złowrogie nasienia nie trafią do niewiast.... co mogłoby spowodować powstanie większej ilości małych mutantów. Ale brawa bo jest ZORDON nasz Pan i Władca
Nadzieja polskiego aktorstwa..
Idiotyzm? Debilizm? Czy po prostu niedorozwój?
Skąd wiesz, ze nie sa z zawodówki??
Tak w ogóle kojarza mi sie z józiem z ferdydurke, oni sa tacy niewinni...
"Prawie" jak WhoseLine "Misja nieprawdopodobna" z tym wyjątkiem, że to nie było śmieszne.
-Ja pierdole... co sie dzieje z tymi ludźmi w gimnazjum...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów