Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wg opisu palestyński dzieciak jest w Palestynie więc jeśli chcesz porównywać, to koszulka z flagą Ukrainy noszona na Ukrainie, nie w Rosji.
A założyć koszulkę z flagą ukraińską na terenach okupowanych przez kacapSSkich bandytów, da się i kacapy będą bić brawo?
Nie wiem, czy bezkarnie można byłoby założyć na Ukrainie koszulkę w kolorach rosyjskiej flagi. W swoim czasie zabroniono nawet posługiwania się rosyjskim mniejszości, będącej 90%-ową większością na terenach zamieszkałych od pokoleń. Teraz mają dowódcę sił zbrojnych Rosjanina. Bezkarna jak w Polsce koszulka w barwach bandery, byłaby tam koszulka z gwiazdą Dawida. Prezydent to przecież żymianin.
Głupoty piszesz nie po raz pierwszy, nawet się zastanawiam czy to nie jest drugie konto Siriuza, bo podobnie piszecie.
Opisz co znaczy to zdanie, bo ciężko zrozumieć ten bełkot: "Bezkarna jak w Polsce koszulka w barwach bandery"
A założyć koszulkę z flagą ukraińską na terenach okupowanych przez kacapSSkich bandytów, da się i kacapy będą bić brawo?
Głupoty piszesz nie po raz pierwszy, nawet się zastanawiam czy to nie jest drugie konto Siriuza, bo podobnie piszecie.
Opisz co znaczy to zdanie, bo ciężko zrozumieć ten bełkot: "Bezkarna jak w Polsce koszulka w barwach bandery"
Ty polska mowa nie do końca umić i rozumić i ty mieć problema ze zdania złożone i interpunkcja.
Czyżby tolerancja ci się włączyła? Jakby tak u ruSSkich włożyć koszulkę z flagą Ukrainy to - zapewne - tolerancyjne kacapSSkie społeczeństwo biłoby brawa?
Kolejny jebany banderowiec.
Nie wiem, czy bezkarnie można byłoby założyć na Ukrainie koszulkę w kolorach rosyjskiej flagi. W swoim czasie zabroniono nawet posługiwania się rosyjskim mniejszości, będącej 90%-ową większością na terenach zamieszkałych od pokoleń. Teraz mają dowódcę sił zbrojnych Rosjanina. Bezkarna jak w Polsce koszulka w barwach bandery, byłaby tam koszulka z gwiazdą Dawida. Prezydent to przecież żymianin.
Nie ma czegoś takiego jak Palestyna.
Ty polska mowa nie do końca umić i rozumić i ty mieć problema ze zdania złożone i interpunkcja.
Ta ja widzę, że gówno rozumiesz, a zwłaszcza z poprawnie napisanego po polsku zdania
Ta ja widzę, że gówno rozumiesz, a zwłaszcza z poprawnie napisanego po polsku zdania
Historia nic was nie nauczyła. Połowa Polaków ma kogoś w rodzinie zamordowanego przez was. Jesteście dla nas jak niemcy, ruskie. Robienie na siłę przyjaciół, to szyderstwo z Polaków. Zaczęliscie odtwarzać dawne zwyczaje i putin was zneutralizował. Teraz być może nawet Odessy miec nie będziecie. Taki kadłubek do Dniepru, ale spokój na pokolenia.
Myśleliście, że jak zwykle widłami wszystko załatwi cie. Nie wyszło.
Historia nic was nie nauczyła. Połowa Polaków ma kogoś w rodzinie zamordowanego przez was. Jesteście dla nas jak niemcy, ruskie. Robienie na siłę przyjaciół, to szyderstwo z Polaków. Zaczęliscie odtwarzać dawne zwyczaje i putin was zneutralizował. Teraz być może nawet Odessy miec nie będziecie. Taki kadłubek do Dniepru, ale spokój na pokolenia.
Myśleliście, że jak zwykle widłami wszystko załatwi cie. Nie wyszło.
Jesteś tylko przygłupi kacap, bo tylko kacap może tak pierdolić do Polaka. Paszoł won!
Jesteś tylko przygłupi kacap, bo tylko kacap może tak pierdolić do Polaka. Paszoł won!
Rusycyzmy jakoś bardzo często wpadają w Twoje kulawe wypowiedzi
Ściśle rzecz biorąc, geograficznie coś takiego istnieje; była to np. prowincja rzymska.Nie ma czegoś takiego jak Palestyna.
Ale narodu palestyńskiego nie ma, to tylko banda arabów którzy napadli i tam osiedli.
Czyżby tolerancja ci się włączyła? Jakby tak u ruSSkich włożyć koszulkę z flagą Ukrainy to - zapewne - tolerancyjne kacapSSkie społeczeństwo biłoby brawa?
I tu cie kurwa zaskoczę, ruskie to nie takie ścierwo gorsze od zydow i cyganow jąk pro banderowskie śmiecie których dziadkowie nie zdążyli spierdoli podczas aukcji wislai inni obciągacze widlarskich kutasow
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów