📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czyżby tolerancja ci się włączyła? Jakby tak u ruSSkich włożyć koszulkę z flagą Ukrainy to - zapewne - tolerancyjne kacapSSkie społeczeństwo biłoby brawa?
Młody dorośnie to pewnie będzie piewcą pokoju i miłości dla Izraelitów.
darek1234 napisał/a:
Czyżby tolerancja ci się włączyła? Jakby tak u ruSSkich włożyć koszulkę z flagą Ukrainy to - zapewne - tolerancyjne kacapSSkie społeczeństwo biłoby brawa?
Wg opisu palestyński dzieciak jest w Palestynie więc jeśli chcesz porównywać, to koszulka z flagą Ukrainy noszona na Ukrainie, nie w Rosji.
darek1234 napisał/a:
Nie wiem, czy bezkarnie można byłoby założyć na Ukrainie koszulkę w kolorach rosyjskiej flagi. W swoim czasie zabroniono nawet posługiwania się rosyjskim mniejszości, będącej 90%-ową większością na terenach zamieszkałych od pokoleń. Teraz mają dowódcę sił zbrojnych Rosjanina. Bezkarna jak w Polsce koszulka w barwach bandery, byłaby tam koszulka z gwiazdą Dawida. Prezydent to przecież żymianin.
Kurwa, co za pedały. Zamiast odjebać terrorystę zabrali mu przepoconą koszulkę... Jprd. Nawet wsierdolu nie dostał...
Pitbull - czy u nas będą kastrować wszystkich noszących te ciuchy?
Antoni79 napisał/a:
Nie wiem, czy bezkarnie można byłoby założyć na Ukrainie koszulkę w kolorach rosyjskiej flagi. W swoim czasie zabroniono nawet posługiwania się rosyjskim mniejszości, będącej 90%-ową większością na terenach zamieszkałych od pokoleń. Teraz mają dowódcę sił zbrojnych Rosjanina. Bezkarna jak w Polsce koszulka w barwach bandery, byłaby tam koszulka z gwiazdą Dawida. Prezydent to przecież żymianin.
Przecież nawet w Polsce nie można wywiesić rosyjskiej flagi. Kojarzę, że jakiegoś gościa z Chorzowa za to zgarnęli. Z ciekawostek też niedawno mignęła mi informacja, że w UK kobietę wywalili z pracy za to, że na prywatnym profilu napisała, że głosuje na Putina. No więc, taka wspaniała wolność wszędzie.
Żymianin nie mógł się zdecydować czy ukraść ten cukier w kostkach czy nie. Łapa go swędziała.
Brutalność przekroczyła wszelkie granice
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów