to ugaszę słup
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no chyba lepiej ze słup gasi , który mogł by spaść , byćmoże tam by prąd który odcieli i gaszą by nie jebło. a płot zdewastowany tak czy tak sie wypali .
Nawet beda mieli mniej roboty z plotem jak sie spali i ewentualne odszkodowanie wieksze, a jakby sie slup spalil to by ludzie pradu nie mieli przez nie wiadomo ile na wiosce.
Magistry od pożarnictwa zwróćcie uwagę ,że dalej stoją dwa inne słupy ,których już nie polewa ten strażak!
to że był pożar to zbieg okoliczności. Ten facet zawsze tam stoi i leje na ten słup - to jest taka atrakcja turystyczna.
Gasili słup, bo jakby pierdolnął i cała elektryka by im wyjebała to dopiero by się działo..
pierdol szkołe/pracę gaś słupy
On nie gasi tego słupa tylko go zwilża żeby się nie zapalił, a tylko dlatego to robi ponieważ słup po zajęciu się ogniem był by świetnym roznosicielem iskier itp. pierdół na inne domy itd. itp. etc. i chuj wie co tam jeszcze.
Na chuj ma byc taki jak wszyscy i gasic pozar, on jest oryginalny.
Stop hipsterom w SP
Najprawdopodobniej, to była linia osłaniająca, jak ktoś nie służył w koszarach SP. to nigdy tego nie zrozumie. Z resztą, to jest ROSJA, a nie POLSKA, a wiec wszystkim nieogarom radził bym sie nie wypowiadac...
mnie uczyli żeby lać wodą w ogień a nie obok
Wy sie smiejecie ale tak sie robi...To co sie pali tak naprawde jest mala szansa, ze sie to juz uratuje dlatego oblewa sie wodą to co sie jeszcze nie pali, a po oblaniu tych rzeczy dopiero sie gasi pozar.
OSP pozdrawia
OSP pozdrawia
tam juz niewiele do ratowania zostalo a jak slup wypizdzi to 10 wiosek w okolo pradu nie bedzie mialo przez rok
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów