📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten humor jest taki przewidywalny i denny... że ja pierdolę. Śmianie się ze wzrostu i symulowanie bycia pod wpływem, ot kurwa oryginalność, takiej beki jeszcze nie było.
widownia chyba też się ujarała, bo nie jest to śmieszne, a wszyscy rechoczą jak potrącone żaby
Jeden tak pali że myśli że jest kobietą
Kurwa. To jest Polska. Robią wam pranie mózgu, niczym Rosjanom, tylko subtelniej. Kaczyński u władzy, cisną po Kaczyńskim. Lepper się liczył, to Wojewódzki wysypał na niego, w trakcie trwania programu, worek z ziarnami. Dlaczego o Tusku nigdy nie było podobnych programów? Dlaczego nikt nie śmieje się z Komorowskiego i dlaczego nikt o nim nie słyszy, poza wzmiankami o zatwierdzeniu czegoś (jedynie w trakcie wyborów w Majewskim syfie powstał humorystyczny filmik o nim, ale bez żadnego negatywnego prezentowania). To się nazywa wolność prasy, w którą wierzą "ludzie niezdolni do krytycznego myślenia". Wszyscy jesteśmy dymani niczym pedał w więzieniu. Wesołych Świąt!
@Pener666 - nie rozumiem komentowania filmu którego się nie oglądało : )
Ale piwo dla Ciebie !
Ale piwo dla Ciebie !
za mayewskiego nie ma piwa
tentypluk napisał/a:
darecki328 kup szpadel i glocka za swoje anarchistyczne poglądy strzel se w łeb a ja mogę cię zakopać.
Co ty kurwa jesteś , strażnik Teksasu? ja pierdole , widocznie lubisz być rżnięty w dupe ryżym chujem tuska...
Ohhh, lubicie lizac pupke Penerowi, fajnie sie daje piwka moderatorowi, nie?
i kurwa tępe Chuje dają piwa i cieszą morde aż w końcu kurwa po niemiecku zaczną komentować
Cytat:
Kiedyś to Majewski miał fajne programy "Mamy Cię" i pierwsze Szymon Show teraz to nie to samo
miał i ma tylko wam sie w dupach przewraca
Madafaka00 napisał/a:
@Pener666 - nie rozumiem komentowania filmu którego się nie oglądało : )
Ale piwo dla Ciebie !
Jesteś jebanym dupolizem. : )
Ale nie ma piwa dla Ciebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów