18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
dumad 2014-06-26, 23:14
ni chuja!
radio, tv, gazety, internety - ok
ale zeby na sadolu tematy polityczne były wrzucane....
ehhh

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
Owczar7 2014-06-26, 23:21 4
Nie widzę tu w ogóle waszego oburzenia wypowiedzią Palikota?! Gość jako jedyny chyba potrafi powiedzieć prawdę, nie załatwiając przy tym swoich osobistych zachcianek! PO sie wypala, nie wyobrazam sobie żeby PiS czy Mikke rządzili Państwm Polskim!!! On ma dorobek, nie pobiera pensji, zależy mu!
Zgłoś
andiam 2014-06-26, 23:32 2
Zamiast "janusz palikot" powinno byc "ten smiec" w kazdym zdaniu. tak samo jak tusk czy jebane inne marionetki
Zgłoś
gabrychchch 2014-06-26, 23:34 1
Palikot jak chorągiewka z wiatrem się ustawia
Zgłoś
kenzol 2014-06-26, 23:40 2
Lubiłem Palikota dawno dawno temu, kiedy wydawał się jeszcze normalny, a swoją popularność zdobył malując bez pozwolenia swój zabytkowy dom w Lublinie, jako sprzeciw przeciwko wymogom uzyskania absurdalnych pozwoleń na tego typu prace.
Teraz chce się wybielić i cała jego partia zagłosowała przeciwko wotum zaufania dla rządu Tuska, a tego swojego posła który zagłosował ZA przykładnie wypierdolił z partii. Dla mnie to on zawsze będzie zmieniającym poglądy dwulicowym pokurwieńcem, kojarzonym ze swoimi pedałami z partii.
Zgłoś
Rinko 2014-06-26, 23:47
Palikot to kukiełka PO do odwracania uwagi.
Zgłoś
K................n 2014-07-02, 16:53
Gdyby tam mówił Korwin to samo, dodałby o zamykaniu w więzieniach i gwałtach to sadistic by klaskał

Palikot = Korwin, co tu więcej, kontrowersyjny pajac i tyle
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów