📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przygnietli go całym stadem do gleby na maxa kiedy rekę miał do środka zgiętą i pierdolą aby ją do tyłu dał...
i dobrze bo palacze to akurat egoiści, śmierdziele i brudasy. Palą gdzie chcą i mają wszystkich w dupie, jebie od nich potwornie i w dodatku wyrzucają pety gdzie popadnie.
Nie mam nic do palaczy co sobie popalają w zgodzie z innymi ale tych powyższych to bym nakarmił tymi petami.
Nie mam nic do palaczy co sobie popalają w zgodzie z innymi ale tych powyższych to bym nakarmił tymi petami.
SirMajkel napisał/a:
i dobrze bo palacze to akurat egoiści, śmierdziele i brudasy. Palą gdzie chcą i mają wszystkich w dupie, jebie od nich potwornie i w dodatku wyrzucają pety gdzie popadnie.
Dobra, to zróbmy tak, że jak przejdziesz przez pasy na czerwonym to Cię policja sprowadza z automatu do parteru. Zakaz to zakaz a też mi przeszkadza jak ktoś przechodzi a nie powinien
Widać, że to jakiś cwaniaczek, który myśli, że mu wszystko wolno. Bardzo dobrze postąpili. Za pizdę go i na glebę.
Electrike napisał/a:
Dobra, to zróbmy tak, że jak przejdziesz przez pasy na czerwonym to Cię policja sprowadza z automatu do parteru. Zakaz to zakaz a też mi przeszkadza jak ktoś przechodzi a nie powinien
Nie przechodzi się przez pasy na czerwonym więc argument po chuju kolego. To że masz w dupie zakazy znaczy że jesteś cep i policja cię douczyć wpierdolem powinna.
Kiedy siła trochę nieadekwatna, to w sumie i tak dobrze mu tak jeśli kazali mu zgasić.
Przecież nie było tak, że on palił i nagle pojawił się radiowóz, zaczęli grozić mu bronią, po czym sprowadzili go na glebę.. Zapewne było tak, że ktoś mu zwracał uwagę, ale miał wyjebane, więc ten ktoś zawołał policję. W każdym razie - w chuj w dupę jebanemu palaczowi
A ten czarnuch bez munduru to kto? W sumie nie wiadomo o co chodzi, a na pewno nie o to, że ziomek palił fajke Tam jakaś grubsza akcja musiała się porobić wcześniej.
A czarny wykorzystując sytuacje przetrzepuje kieszenie w poszukiwaniu portfela. to się nazywa zaradność
chcieli tylko od peta odpalić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów