📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Na koniec najlepszy przykład niedojebania mózgowego. Zamiast dolać benzyny to ten oblał go wodą
Hmm to zależy. Bo jeżeli traktuje się tak kogoś za byle kradzież to masakra. Ale gdyby np. taki delikwent zgwałcił mi dziecko to sam dolewałbym benzyny co by ognisko nie zagasło.
Cytat:
ciekawe co odjebał ;>
Podobno przeszedł na czerwonym świetle, dlatego podpalili mu nogi.
tarcer123 napisał/a:
Hmm to zależy. Bo jeżeli traktuje się tak kogoś za byle kradzież to masakra. Ale gdyby np. taki delikwent zgwałcił mi dziecko to sam dolewałbym benzyny co by ognisko nie zagasło.
Ja bym zgasił, poczekał aż się podleczy a przynajmniej przestanie boleć i znowu rozpalił ognisko. Jednorazowa kara ma mniejszą wartość edukacyjną niż powtarzalna.
no właśnie nikt nie wie za co. autor sugeruje chyba, że to podpalacz...
tarcer123 napisał/a:
Nic nie rozumiesz.
To są działania prewencyjne a nawet preprewencyjne. Delikwenci teraz wiedzą jaka kara jest za kradzież a jaka może być za coś gorszego,
Ale taką zmrożoną wodą mu chlusnąć, i oglądać jak ładnie skóra popękała
lont konczy się w dupie
*sypki drift po blacie*
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów