18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Paliwo
saves • 2018-08-29, 18:23
Zainspirowany jednym tematem, przypomniałem sobie opowiedzianą lata temu przez wujka historię. W czasach kartek na benzynę (tak, były takie ) każdemu było jej mało. Wujek miał znajomka, który zawsze miał jej pod dostatkiem. Nikomu nie mówił skąd ją ma, ale jak ktoś potrzebował na jakiś wyjazd, to szedł do niego. Zdarzyło się, że wujo był w potrzebie. Tamten ochoczo się zgodził i powiedział, że na następny dzień będzie miał. Tylko trzeba osobiście przyjść do niego po odbiór. Wujo poszedł, a gość otworzył mu drzwi z twarzą naznaczoną wielką pizdą pod okiem. Paliwa nie miał. Wujek zaczął się dopytywać dlaczego nie ma paliwa, skąd rozbita morda itp. W końcu typ się otworzył. Powiedział, że. gdy ktoś zamawiał paliwo, on szedł kilka ulic dalej z miską i śrubokrętem, kładł się pod samochód, dziurawił zbiornik i spuszczał. A skąd pizda pod okiem? Jego słowami:
Leżę pod samochodem, zaczynam dziurawić zbiornik, a tu nagle ktoś mnie za nogi wyciągnął i bez tłumaczenia wyjechał lampę w ryj.
No i skończyła się jego kariera dostawcy paliwa.
Zgłoś
Sianoika 2018-08-29, 18:33 48
Ale gowno, wez już nic nie wrzucaj
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-08-29, 19:38 4
Zabić powinni, nie pobić.
Zgłoś
bleblebator1 2018-08-29, 21:24 10

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
ScrappyCoco 2018-08-29, 22:29 8
Mhhmm... I to tyle? Ok, to ja ci opowiem lepszą historię. Skończyło mi się masło wczoraj więc wybrałem się do sklepu. Wchodzę, a tam tylko roślinne.

Cześć
Zgłoś
szaman1991 2018-08-29, 23:53 5
Jakim kurwa cudem to ma 25 piw? Kto to teraz przebywa na tym sadolu
Zgłoś
tomek2302 2018-08-30, 7:50
Kiedyś były korki spustowe paliwa. Jak śruba w misce olejowej.
Zgłoś
lm65 2018-08-30, 12:47
To już lepie podłączyć się pod rurę blisko rafinerii.
Zgłoś
vulkodlak 2018-08-31, 0:57
U mnie dzieciaki robiły dziurę w baku wkrętarką i zaślepiały śrubką z gumową podkładką. Wpadli dopiero po kilku miesiącach jak babcia balkonówa je wyhaczyła.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów