📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na własnym podwórku nie ma za grosz prywatności...
W napięciu oglądałem do końca ze strachem, że to robił chłop chłopu. Sadol lepszy niż szkoła, przygotowuje na każdą ewentualność.
Typiara co nagrywa sama wydaje dźwięki jakby się chujem dławiła.
Dziwi ich to trochę
no i co z tego? to juz nie mozna miec laski obrobionej na swiezym powietrzu? pewno ta co krecila filmik zazdrosci ...
Kakajetto napisał/a:
no i co z tego? to juz nie mozna miec laski obrobionej na swiezym powietrzu? pewno ta co krecila filmik zazdrosci ...
Ta kurwa bo ruchanie sranie rzyganie obciąganie latanie z gołym fiutem po ulicy/podwórku/biedronce czy kurwa lesie czy obnażanie się w parku to rzeczy normalne a policja gania zboczeńców z zazdrości bo sami by tak chcieli.
Ciągnęła mu tak jakby miało nie być jutra
@up, przyjmij wyrazy współczucia, jeżeli stawiasz seks na równi ze sraniem i rzyganiem.
PhantomMask napisał/a:
Ta kurwa bo ruchanie sranie rzyganie obciąganie latanie z gołym fiutem po ulicy/podwórku/biedronce czy kurwa lesie czy obnażanie się w parku to rzeczy normalne a policja gania zboczeńców z zazdrości bo sami by tak chcieli.
No chyba Cię ciotko pojebało. Na własnym podwórku to co innego jak którekolwiek z tych przez Ciebie wymienionych. Rozumiem, że zdrowy lodzik to coś poza Twoimi ambicjami, więc stwarzasz sobie absurdalną aurę rycerskiej cnoty wkoło siebie, żeby przypadkiem jakaś Cię kiedyś nie dotknęła.
Justynka99 napisał/a:
@up, przyjmij wyrazy współczucia, jeżeli stawiasz seks na równi ze sraniem i rzyganiem.
Co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów