📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co za pizda ten z lewej, drzwi otwarte tylko wsiadać i naparzać po ryju kierowcę...
pałowanie to się dopiero zacznie na posterunku
Swoją drogą dobrze tak kurwie, nie przepadam za policją (o SM to już lepiej w ogóle nic się nie wypowiem ), ale gość ma w dupie, że może osierocić dzieciaki tylko: "zły człowiek atakuje mnie bez powodu, rozjadę!".
PS "Panie Jing udało nam się odzyskać pański samochód"
Swoją drogą dobrze tak kurwie, nie przepadam za policją (o SM to już lepiej w ogóle nic się nie wypowiem ), ale gość ma w dupie, że może osierocić dzieciaki tylko: "zły człowiek atakuje mnie bez powodu, rozjadę!".
PS "Panie Jing udało nam się odzyskać pański samochód"
Pojebani oni są. Przecież w takiej sytuacji wyciąga się kopyto i strzelasz gościowi w banię.
Zajebiście, że bym ryzykował własnym życiem, żeby złapać żywcem jakiegoś pojeba.
-Ernest Hemingway
Zajebiście, że bym ryzykował własnym życiem, żeby złapać żywcem jakiegoś pojeba.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów