Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To są tak zwani Ortodoksi którzy znani są z palenia izraelskich szmat. Oraz protestów antywojennych . Nie cierpią zbrodniarzy dzieciobójców netanjahowców którzy są sto razy gorsi niż hitlerowcy. Co nie czyni ich automatycznie przyjaciółmi Polaków. Tyle w kwestii faktów. I tradycyjnie za pionowe debilne filmowanie nikt piwa o de mnie nie dostanie.
Podaj adres, to ja Ci wyślę słownik języka polskiego ty jebany nieuku
To są tak zwani Ortodoksi którzy znani są z palenia izraelskich szmat. Oraz protestów antywojennych . Nie cierpią zbrodniarzy dzieciobójców netanjahowców którzy są sto razy gorsi niż hitlerowcy. Co nie czyni ich automatycznie przyjaciółmi Polaków. Tyle w kwestii faktów. I tradycyjnie za pionowe debilne filmowanie nikt piwa o de mnie nie dostanie.
Gorsi od Hitlerowców, niesamowite. Paszli won do swojego Allaha.
Sadolowe dekle nawet nie rozumieją co tam się dzieje
Gratulacje. Zaczynasz rozumieć kto przesiaduje na tym portalu. Na moje oko, 95% użytkowników to idioci.
To są tak zwani Ortodoksi którzy znani są z palenia izraelskich szmat. Oraz protestów antywojennych . Nie cierpią zbrodniarzy dzieciobójców netanjahowców którzy są sto razy gorsi niż hitlerowcy. Co nie czyni ich automatycznie przyjaciółmi Polaków.
Zapomniałeś dodać, że to jebani hipokryci, którzy nie uznają Państwa Izrael, co nie przeszkadza im doić go z zasiłków i unikać obywatelskich obowiązków jak np. służba wojskowa. Do tego, proste jełopy bez żadnej edukacji, które potrafią tylko się modlić, a całą wiedzę o świecie czerpią z Biblii i kazań nawiedzonych rabinów.
Dlatego, są ogólnie nielubiani w Izraelu.
Gratulacje. Zaczynasz rozumieć kto przesiaduje na tym portalu. Na moje oko, 95% użytkowników to idioci.
Ja to doskonale wiedziałem, zanim jeszcze miałem tu konto. Szukałem kiedyś w internecie informacji o pewnym incydencie, wyskoczyło mi, że jest coś o tym czego szukałem właśnie tu. Pod tematem najlepiej oceniany komentarz - jak go przeczytałem, to nie mogłem uwierzyć co za jebane zawistne i zniewieściałe matoły tu siedzą.
halo Admin? czy można wyjebać z portalu tego pisowskiego jełopa.
on na każdym kurwa kroku dokładnie ma jakieś rozwolnienia - jak Kowalski Janusz.
może to jego jakieś alter ego?
Komuchu ciociu możesz mnie w Szczurka cmoknąć .
Nie sprzeciwiają się wojnie tylko poborowi, z którego są wykluczeni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów