Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapomniałeś dodać, że to jebani hipokryci,
No ale ty dodałeś. Generalnie brzydzi w pełni zasługują za to żeby ich nie lubić . Jakakolwiek ich krytyka w głównych mediach jest niedopuszczalna i większość ludzi nie przyjmuje do wiadomości że państwo okupujące Palestynę jest zbrodnicze a także roszczeniowe wobec Polski. Z brzydami mocno związane są stany złajdaczone których jesteśmy wasalem i sługusem dlatego w dziale Soft tak mocno nawołuję do bojkotu konsumenckiego syfu amerykańskiego.
To są tak zwani Ortodoksi którzy znani są z palenia izraelskich szmat. Oraz protestów antywojennych . Nie cierpią zbrodniarzy dzieciobójców netanjahowców którzy są sto razy gorsi niż hitlerowcy. Co nie czyni ich automatycznie przyjaciółmi Polaków. Tyle w kwestii faktów. I tradycyjnie za pionowe debilne filmowanie nikt piwa o de mnie nie dostanie.
Żyd to żyd. Nieważne czy malowany czy pejsaty, czy Aszkenazi czy Semita. Ważne jest, że Talmudem ma skażony łeb. Teatr dla gojów i tyle. A co do przyjaciół Polaków to powiem jedno: bredzisz a zobaczysz to jak nam Polskę zabiorą na amen, Już niedługo zobaczysz, historyku i znawco żydostwa.
Co nie czyni ich automatycznie przyjaciółmi Polaków.
Cytuję sam siebie abyś tumanie nauczył się czytać ze zrozumieniem.
Cytuję sam siebie abyś tumanie nauczył się czytać ze zrozumieniem.
Miałem się nie odezwać, ale muszę. Naucz się pisać zdania pod i nadrzędnie złożone, oddające prawidłowo sens wypowiedzi. Ten Youtuberski, nowomodny, bełkot jest może zrozumiały dla fanów takich pajaców jak ty,, co i tak gówno wiedzą i łykają papkę jak leci. Czytać ze zrozumieniem można tekst zwarty i warty uwagi, Twój wysryw taki nie jest i kwita, a cytat sam w sobie, oderwany od kontekstu, jest tu gówno wart... Poza tym sam jesteś tuman, skoro nawet w opisie swojego profilu pierdolnąłeś publicznie bąka:
Km2bp (Mapy Lokalizacje Ciekwe miejsca). Kurtyna
To są tak zwani Ortodoksi którzy znani są z palenia izraelskich szmat. Oraz protestów antywojennych . Nie cierpią zbrodniarzy dzieciobójców netanjahowców którzy są sto razy gorsi niż hitlerowcy. Co nie czyni ich automatycznie przyjaciółmi Polaków. Tyle w kwestii faktów. I tradycyjnie za pionowe debilne filmowanie nikt piwa o de mnie nie dostanie.
Kurwa, dawno nie widziałem mądrzejszej wypowiedzi. Jesteś nadzieją Świata, ale to chuja tam stu debili rozjebie.
A ty jesteś podwójny debil - nie wiadomo dlaczego stwierdzasz, że to ortodoksy (może po tym, że są pałowani ?) Piwa są dla ludzi odkopujący temat głąbie, a nie dla idioty co krzywo to nagrał.
A ty jesteś podwójny debil - nie wiadomo dlaczego stwierdzasz, że to ortodoksy (może po tym, że są pałowani ?) Piwa są dla ludzi odkopujący temat głąbie, a nie dla idioty co krzywo to nagrał.
Byle kto nie jest w stanie mnie obrazić. Sam jesteś debil który który uwierzył w to że jakiś wirtualny znaczek na Sadolu można przyrównać z piwem. Każdy kto popiera i promuje idiotyzm nagrywania pionowego nie dostanie znaczka żadnego. Za sam fakt zaśmiecania tego zacnego antybrzydowskiego portalu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów