pięknie skwierczy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
podepnij płytę główną pod 220 to zobaczysz noworoczne fajerwerki
Coś mi się wydaje że już nie zadziała.
PS dlaczego to nie na hardzie? przecież tu są także informatycy
PS dlaczego to nie na hardzie? przecież tu są także informatycy
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
A na aledrogo "Działało do końca, ale sprzedaję jako uszkodzone bo nie mam teraz jak sprawdzić czy ok"
Nie ma piwa. Z tego gnata można by odzyskać rezystory i kondziory do innego, uwalonego. Od biedy nawet pamięci można ściągnąć i zrobić reballing na inny moduł. Dziad jakiś marnotrawny...
Nie ma piwa. Z tego gnata można by odzyskać rezystory i kondziory do innego, uwalonego. Od biedy nawet pamięci można ściągnąć i zrobić reballing na inny moduł. Dziad jakiś marnotrawny...
Taką drobnice pasywną SMD kupujesz nową w taśmie za nędzne grosze i stawiasz nowe elementy jak coś ratujesz a nie rzeźbisz. I bardzo chłop dobrze zrobił, do młyna z tym albo na breloczek. Reballing tak taniego elementu to dziś sztuka dla sztuki lub dla treningu.
No ale ja się pytam: po co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów