📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TYTUSSS napisał/a:
bajka od 0:52 sek
Cholercia! Niezwykła precyzja. Mało kto podaje czas z dokładnością do setnej części sekundy!
Roszp napisał/a:
Cholercia! Niezwykła precyzja. Mało kto podaje czas z dokładnością do setnej części sekundy!
o kurwa :O od kiedy dwukropek robi za przecinek?! Od kiedy nawet opis 2:37 min oznacza dwie minuty i 37 setnych?!......
Kochałem i kocham prawie wszystkie stare kreskówki, ale nie wiem dlaczego w dzieciństwie niecierpialem popeya, przecież to jest bajka o chudym menelu z guzami zamiast przedramion, po wylewie (sparaliżowane oko) z polineuropatią strun głosowych po przepiciu jarającego fajke 24h na dobe, który wpieprza kiszone liście koki, bo ktoś mu wmówił, że "to je zdrowy szpinak", który rywalizuje z grubym, zarośniętym menelem, o anorektyczną pijaczkę z gigantyzmem, która prawie nigdy nie wie co się dzieje i chwieje się na tych patykowatych girach, co raz to zaliczając dzwona łbem gdzie popadnie bo tak jest najebana... paranoja
nie to żebyśmy byli tutaj niemili ale wypierdalaj z tym gównem.
@up
To, że autor "nowy" nie znaczy ze filmik chujowy. Baja przednia
To, że autor "nowy" nie znaczy ze filmik chujowy. Baja przednia
Moj idol
a chuj, niech dostanę warna, ale mam wrażenie, że "nowy" kolega (TYTUSSS) jest pedałem i poziomem nie bardzo odstaje od podłogi.
kurwa...
Cytat:
jesli było too.. ale wątpie xDD
kurwa...
1993r się kłania młodsze ode mnie nerdy sadystyczne , to że napisałem "xDD" nie znaczy że jestem jakimś dzieciakiem lecz to po prostu ukazuje jak bardzo lubię tę bajkę . i chuj wam do tego "pseudo - hejterzy"
~ kto to hejtuje "opierdala lachy kosmitom"
po prostu nie zrozumiałeś aluzji jebany nierozwinięty kiełmonie !
~ kto to hejtuje "opierdala lachy kosmitom"
S.O.A.D. napisał/a:
a chuj, niech dostanę warna, ale mam wrażenie, że "nowy" kolega (TYTUSSS) jest pedałem i poziomem nie bardzo odstaje od podłogi.
kurwa...
po prostu nie zrozumiałeś aluzji jebany nierozwinięty kiełmonie !
Rocznik 93? A masz teksty jak byś był 03... "opierdala lachy kosmitom" nie moge..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów