📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
popey, olivia i brutus jak sie nie myle
I 100 razy lepsza od tych chujowych bajek na tych jebanych kanałach z kreskówkami...
TYTUSSS napisał/a:
jesli było too.. ale wątpie xDD
sory , zapomniałem , bajka od 0:52 sek ^^
KURWA zbanować to zanim się rozprzestrzeni
i o co Ci chodzi obszczymurku ?!
[ Komentarz dodany przez: TT~: 2012-08-13, 14:21 ]
Daruj sobie takie epitety!!
[ Komentarz dodany przez: TT~: 2012-08-13, 14:21 ]
Daruj sobie takie epitety!!
bajki rysowane zgineły bezpowrotnie ;-( teraz wrzucają gotowe modele graficzne i zadowoleni.
ale mistrz 4:50 zabawa w rzucaniem piłkami w głowę czarnucha.
ale mistrz 4:50 zabawa w rzucaniem piłkami w głowę czarnucha.
tak siedze i czytam ten twój gówniany komentarz i dochodzę do wniosku że Cię rodzice nie kochają a dziadek z wujkiem od tylca zapinają twoje gównem i penisem śmierdzące cielsko ! nie pasuje Ci coś to nie komentuj bez sensu i nie czepiaj się tak błahych znaków , jestem tutaj nowy i prosze dać mi się tutaj wtopić w sadystyczne społeczeństwo )
TYTUSSS napisał/a:
obszczymurku
TYTUSSS napisał/a:
dochodzę do wniosku że Cię rodzice nie kochają a dziadek z wujkiem od tylca zapinają twoje gównem i penisem śmierdzące cielsko
TYTUSSS napisał/a:
jestem tutaj nowy i prosze dać mi się tutaj wtopić w sadystyczne społeczeństwo
takimi debilnymi tekstami sobie nie pomagasz
jak na to patrze to faktycznie pousuwaj te głupie komentarze ok ?
a własnie, ze tego nie zrobię... niech wszyscy to widzą i niech Ci będzie wstyd
następnym razem będe ostrożniejszy jeżeli chodzi komentarze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów