📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mygyry napisał/a:
Haha nawet się schylać nie musieli
Pewnie z drugiej strony nawet nie ściągali bo im się przejść nie chciało.
Ucinać łapska przy samej szyi....
Muzyczka jak znalazł. Un tesoro piu precioso non c’è ....
Pamiętam jak ode mnie kiedyś koła "pożyczyli" i zadzwoniłem na Policję - kazano mi przyjechać tym samochodem i złożyć zeznania..
afcv napisał/a:
Pamiętam jak ode mnie kiedyś koła "pożyczyli" i zadzwoniłem na Policję - kazano mi przyjechać tym samochodem i złożyć zeznania..
Ja za to pamiętam, jak jeszcze na przełomie lat 90' i 2000, na osiedlu grasowała qrwa co kradła z aut akumulatory, radia i wycieraczki. W przypadku akumulatora, właściciel musiał dodatkowo naprawiać maskę, bo tą zwyczajnie podnosili łomem "na chama", wyłamując zatrzask. Jak się zostawiło na siedzeniu choćby 10 PLN, to w dzień taki chuj, potrafił wybić szybę, aby się do nich dobrać...
Razu któregoś, jeden z osiedlowych dreso-gangusów (człowiek, z którym lepiej nie mieć do czynienia, bo różne historie o nim słyszałem - ogólnie główka pracująca w trybie 100% psychopaty, gdzie wywieźć kogoś do lasu i skatować, nie było dla niego problemem), zakupił BMW serii 5, którym przez dłuższy czas jeździł na niemieckich blachach.
Złodziejaszek na swoje nieszczęście niestarannie wykonał rekonesans i się którejś nocy próbował dobrać do fury. Został przyłapany przez dresia i jego ziomali na gorącym uczynku. Wpierdol, podobno był srogi, bo w ruch poszły pałki teleskopowe i kije bejsbolowe (nie widziałem tej akcji osobiście, bazuję tylko na opowieściach kolegi, który mieszkał w tym samym bloku co właściciel). W każdym razie efekty były zauważalne i pozytywne - kradzieże ustały na dobrych kilka lat (później qrwy na koła i auta się przerzuciły). Wszystko obyło się bez policji i sądowych cyrków - sprawiedliwość wymierzona na miejscu, kara podziałała resocjalizująco - kradzieże ustały na dłuższy czas.
W Wawie na Bródnie w połowie lat 90 ,,komitet,, osiedlowy złapał dwóch takich zlodzieji. Jeden miał łamane paluchy w drzwiach auta drugiemu karę wymierzył jeden z braci skrzecz który tam mieszkał. Ryj złodzieja po tej karze wyglądał jak po bliskim spotkaniu z pociągiem. Niestety do wszystkiego tego wmieszala się prokuratura i było potem trochę nieprzyjemności, ale kradzieże ustały.
Z mojego pierwszego auta fiat 125 P silnik poloneza, skrzynia czwórka, zawsze ktoś musiał zapierdolić bat od anteny i wycieraczki.To były lata 1997-2000
Po takich kilku incydentach, po zaparkowaniu pod blokiem musiałem wypinać wycieraczki, odkręcać bat , akumulator i chować to wszystko do piwnicy.I tak kurwa, za każdym jebanym razem.Niech ci huju ziemniaki w lepiance zgniją
Po takich kilku incydentach, po zaparkowaniu pod blokiem musiałem wypinać wycieraczki, odkręcać bat , akumulator i chować to wszystko do piwnicy.I tak kurwa, za każdym jebanym razem.Niech ci huju ziemniaki w lepiance zgniją
kiedyś był człowiek młody i głupi, a i technika poszła do przodu, szkoda że kiedyś nie było kluczy udarowych na aku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów