18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mygyry 2020-07-20, 7:25 6
Haha nawet się schylać nie musieli
Zgłoś
modoc 2020-07-20, 7:54 3
mygyry napisał/a:

Haha nawet się schylać nie musieli

Pewnie z drugiej strony nawet nie ściągali bo im się przejść nie chciało.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-07-20, 8:02 14
Ucinać łapska przy samej szyi....
Zgłoś
Gilera1231 2020-07-20, 9:04 3
Muzyczka jak znalazł. Un tesoro piu precioso non c’è ....
Zgłoś
afcv 2020-07-20, 10:54 17
Pamiętam jak ode mnie kiedyś koła "pożyczyli" i zadzwoniłem na Policję - kazano mi przyjechać tym samochodem i złożyć zeznania..
Zgłoś
x................9 2020-07-20, 13:00 7
afcv napisał/a:

Pamiętam jak ode mnie kiedyś koła "pożyczyli" i zadzwoniłem na Policję - kazano mi przyjechać tym samochodem i złożyć zeznania..

Ja za to pamiętam, jak jeszcze na przełomie lat 90' i 2000, na osiedlu grasowała qrwa co kradła z aut akumulatory, radia i wycieraczki. W przypadku akumulatora, właściciel musiał dodatkowo naprawiać maskę, bo tą zwyczajnie podnosili łomem "na chama", wyłamując zatrzask. Jak się zostawiło na siedzeniu choćby 10 PLN, to w dzień taki chuj, potrafił wybić szybę, aby się do nich dobrać...
Razu któregoś, jeden z osiedlowych dreso-gangusów (człowiek, z którym lepiej nie mieć do czynienia, bo różne historie o nim słyszałem - ogólnie główka pracująca w trybie 100% psychopaty, gdzie wywieźć kogoś do lasu i skatować, nie było dla niego problemem), zakupił BMW serii 5, którym przez dłuższy czas jeździł na niemieckich blachach.
Złodziejaszek na swoje nieszczęście niestarannie wykonał rekonesans i się którejś nocy próbował dobrać do fury. Został przyłapany przez dresia i jego ziomali na gorącym uczynku. Wpierdol, podobno był srogi, bo w ruch poszły pałki teleskopowe i kije bejsbolowe (nie widziałem tej akcji osobiście, bazuję tylko na opowieściach kolegi, który mieszkał w tym samym bloku co właściciel). W każdym razie efekty były zauważalne i pozytywne - kradzieże ustały na dobrych kilka lat (później qrwy na koła i auta się przerzuciły). Wszystko obyło się bez policji i sądowych cyrków - sprawiedliwość wymierzona na miejscu, kara podziałała resocjalizująco - kradzieże ustały na dłuższy czas.
Zgłoś
Nyrewesa 2020-07-20, 14:32 1
W Wawie na Bródnie w połowie lat 90 ,,komitet,, osiedlowy złapał dwóch takich zlodzieji. Jeden miał łamane paluchy w drzwiach auta drugiemu karę wymierzył jeden z braci skrzecz który tam mieszkał. Ryj złodzieja po tej karze wyglądał jak po bliskim spotkaniu z pociągiem. Niestety do wszystkiego tego wmieszala się prokuratura i było potem trochę nieprzyjemności, ale kradzieże ustały.
Zgłoś
Essent 2020-07-20, 17:52 3
Z mojego pierwszego auta fiat 125 P silnik poloneza, skrzynia czwórka, zawsze ktoś musiał zapierdolić bat od anteny i wycieraczki.To były lata 1997-2000
Po takich kilku incydentach, po zaparkowaniu pod blokiem musiałem wypinać wycieraczki, odkręcać bat , akumulator i chować to wszystko do piwnicy.I tak kurwa, za każdym jebanym razem.Niech ci huju ziemniaki w lepiance zgniją
Zgłoś
pim4 2020-07-20, 22:41
U nas też kradli koła, teraz auta wożą w kontenerach.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-07-21, 21:25
kiedyś był człowiek młody i głupi, a i technika poszła do przodu, szkoda że kiedyś nie było kluczy udarowych na aku
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem