📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Powinien pizduś wylecieć na kopach. Jak mu kibel zdechł to niech prowadzi albo wzywa pomoc drogową.
Ostatni pojeb jeździ zimą na skuterku.
Ostatni pojeb jeździ zimą na skuterku.
Halman napisał/a:
nie zesraj sie na tym swoim skuterku...
Senior Alman, gdybym był użytkownikiem skuterka, uznałbym Twój materiał za niezwykle przydatny instruktaż i dał bym Ci to piwo, abyś nie płakał.
Autor napisał/a:
Senior Alman, gdybym był użytkownikiem skuterka....
Skończ bo i tak ci nie wierzę wedle zasady ze tłumaczą się tylko winni...
Suchar tygodnia, milordzie....
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Suchar tygodnia, milordzie....
kto w dniu dzisiejszym napierdolił sucharów przez grzeczność nie napiszę...
ale pokazać mogę;
Halman napisał/a:
kto w dniu dzisiejszym napierdolił sucharów przez grzeczność nie napiszę...
ale pokazać mogę;
Nie wiem, czy jeszcze jest ktoś na Sadolu, kto nie wie o twojej doskonałej współpracy z administracją- usuwają twoje suchary i duble szybciej, niż biegną impulsy nerwowe z twojego oka do dupy.
A jak znam życie, to moje 3 tematy poszły do sucharów zaraz po twojej wiadomości do nich
CoJaTamKurwaWiem, Lepiej pogadaj z Sundayem by przymknął oko na ten kwintet złożonych z "było"...
Halman napisał/a:
, Lepiej pogadaj z Sundayem by przymknął oko na ten kwintet złożonych z "było"...
Ma być ban, to będzie.
Ja tam gały jak ty nie muszę polerować i bez Sadola mogę żyć
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Ma być ban, to będzie.
Ja tam gały jak ty nie muszę polerować i bez Sadola mogę żyć
Polecam crazyshit i kaotik dużo lepszy kontent.
Kierowca powinien mu dać w mordę i wywalić ten pseudomotorek z busa
tylko ze tu masz pojazd spalinowy ktory nie jest objety zakazem przewuzu wbrew pozorom... a w hulajnodze masz baterie ktore w przypadku zaplonu sa bardzo niebezpieczne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów