📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinien pizduś wylecieć na kopach. Jak mu kibel zdechł to niech prowadzi albo wzywa pomoc drogową.
Ostatni pojeb jeździ zimą na skuterku.
Ostatni pojeb jeździ zimą na skuterku.
Halman napisał/a:
nie zesraj sie na tym swoim skuterku...
Senior Alman, gdybym był użytkownikiem skuterka, uznałbym Twój materiał za niezwykle przydatny instruktaż i dał bym Ci to piwo, abyś nie płakał.
Autor napisał/a:
Senior Alman, gdybym był użytkownikiem skuterka....
Skończ bo i tak ci nie wierzę wedle zasady ze tłumaczą się tylko winni...
Suchar tygodnia, milordzie....
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Suchar tygodnia, milordzie....
kto w dniu dzisiejszym napierdolił sucharów przez grzeczność nie napiszę...
ale pokazać mogę;
Halman napisał/a:
kto w dniu dzisiejszym napierdolił sucharów przez grzeczność nie napiszę...
ale pokazać mogę;
Nie wiem, czy jeszcze jest ktoś na Sadolu, kto nie wie o twojej doskonałej współpracy z administracją- usuwają twoje suchary i duble szybciej, niż biegną impulsy nerwowe z twojego oka do dupy.
A jak znam życie, to moje 3 tematy poszły do sucharów zaraz po twojej wiadomości do nich
CoJaTamKurwaWiem, Lepiej pogadaj z Sundayem by przymknął oko na ten kwintet złożonych z "było"...
Halman napisał/a:
, Lepiej pogadaj z Sundayem by przymknął oko na ten kwintet złożonych z "było"...
Ma być ban, to będzie.
Ja tam gały jak ty nie muszę polerować i bez Sadola mogę żyć
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Ma być ban, to będzie.
Ja tam gały jak ty nie muszę polerować i bez Sadola mogę żyć
Polecam crazyshit i kaotik dużo lepszy kontent.
Kierowca powinien mu dać w mordę i wywalić ten pseudomotorek z busa
tylko ze tu masz pojazd spalinowy ktory nie jest objety zakazem przewuzu wbrew pozorom... a w hulajnodze masz baterie ktore w przypadku zaplonu sa bardzo niebezpieczne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów