Pamiętacie jeszcze tego gościa? Jak dla mnie bomba polać mu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawdziwy artysta nie potrzebuje fleszy aparatów i kamer.
zawsze takiemu grajkowi kobznę parę złotych, ma talent, głos i coś z tym robi, a nie cygany jebane, żebraki kurwa
swoją drogą to jeden z niewielu wyjątków, kiedy cieszę się,że każdy ma telefon z kamerą i może nagrać takiego kogoś w Sztokholmie czy w Paryżu albo w każdym innym miejscu na świecie.
swoją drogą to jeden z niewielu wyjątków, kiedy cieszę się,że każdy ma telefon z kamerą i może nagrać takiego kogoś w Sztokholmie czy w Paryżu albo w każdym innym miejscu na świecie.
I tacy ludzie powinni robić karierę, grać... A nie Lady Sraga czy cwelik Bieber kurwa.
Xenomorph08 napisał/a:
Prawdziwy artysta nie potrzebuje fleszy aparatów i kamer.
prawdziwy artysta nie potrzebuje rowniez cudzych utworow
U mnie w mieście by sie taki przydał, a nie kurwa cygan z akordeonem ...
Strasznie mnie dziwi, że takich "złotych ludzi" nie promuje się, nie podpisuje kontraktów, nie nagrywa płyt. Choć za taką muzyką nie przepadam, być może gdyby On i podobni zaczeli grać w radiu jadąc samochodem włączyłbym w końcu którąś ze stacji.
Chuj dałem piwo w ciemno i nie żałuje, ale lepiej by było dać to piwo temu grajkowi.
Skora2 napisał/a:
Strasznie mnie dziwi, że takich "złotych ludzi" nie promuje się, nie podpisuje kontraktów, nie nagrywa płyt. Choć za taką muzyką nie przepadam, być może gdyby On i podobni zaczeli grać w radiu jadąc samochodem włączyłbym w końcu którąś ze stacji.
Akurat Dave (Pan z wideo) sprzedaje swoje płyty, które można zakupić poprzez jego stronę internetową bądź kontaktując się z nim na facebooku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów