18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Archilus 2012-07-11, 17:50
Jak dla mnie marne prowo
Zgłoś
Kluska 2012-07-11, 18:02
czarny pr w wykonaniu PO skierowany w przenajświętrze oddziały rydzykowskie.
Zgłoś
Niegosław 2012-07-11, 18:02
makabrax napisał/a:

tyle że oni wszyscy potem będą mieli licencjat z zarządzania i administracji w jeden z super renomowanych uczelni za 500zl/msc :]

a co do samego obrazka:
japierkurwadole...

Przecież napisał "niewykwalifikowanej" Od kiedy licencjat z zarządzania i administracji daje ci jakieś kwalifikacje prócz pracy w McDonaldzie? ;D
Zgłoś
Mar0 2012-07-11, 18:29
Za tytuł z serii "sadol uczy i bawi" powinno być piwo za wstawkę z fejs'zbooka nie, czyli:
1-1=?
Zgłoś
kroplowa 2012-07-11, 18:37
Przez cały czas patrzyłem i nie bardzo wiedziałem o co chodzi. Dopiero po czasie skojarzyłem, że te dysmózgi najpierw dodały, a później pomnożyły..
Zgłoś
J................. 2012-07-11, 18:43
Tacy kurwa inteligentni?
To ja wam wykaże, że 0,9(9) = 1 ||| Słownie: dziewięć dziesiątych do nieskończoności, równa się jeden.

dane:

x = 0,9(9)

działanie:

10x - x = 9x

9,9(9) - 0,9(9) = 9

A więc, gdy porównamy wyniki (które powinny być identyczne), otrzymujemy:

9x = 9

Dzielimy obie strony przez 9

9x = 9 /9

Otrzymujemy

x = 1

TADA KURWA!
Zgłoś
Phallucifer 2012-07-11, 18:45
Miodek by oszalal.

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
lukaszp99 2012-07-11, 18:51 8
Nie wiem kto Ci Józefie pokazał tą metode ale z matematyką ma niewiele wspólnego
Zgłoś
Zuku1916 2012-07-11, 18:56 2
ludzie ludziom zgotowali ten los
Zgłoś
Everizon 2012-07-11, 18:56
Czytam ten dialog, czytam również kolejne wpisy na sodolu i co widzę ?

Widzę BEZMIAR LUDZKIEJ GŁUPOTY ...

ps. jeszcze dzisiaj mojemu pracownikowi na prasie krawędziowej próbowałem wyjaśnić że do policzenia kosztów gięcia elementu wykorzystałem tangens hyperboliczny złagodzony pierwiastkiem i przy zmiennych współczynnikach ponieważ funkcja jest nieliniowa dla czterech parametrów... w połowie zdania zaczęła mu przez oczy wyzierać inteligencja owcy, potem powiedział coś w tym deseniu: cytat-> yyyy <-koniec cytatu. Dałem mu tabelkę po prostu....
I żeby nie było że się popisywałem czy coś. tanh to elementarna wiedza z podstawówki jest !

pozdr.

"Niebo nie jest miejscem,
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
adiemus36 2012-07-11, 19:03 1
Idzcie na studia, dostaniecie mnożenie przez zero oraz zero ujemne i zero dodatnie

Powodzenia.
Zgłoś
J................. 2012-07-11, 19:09 1
@lukaszp99

Po pierwsze:
Nie TĄ, tylko TĘ metodĘ.

Po drugie:
Skoro twierdzisz, że opisane przeze mnie działanie nie ma nic wspólnego z matematyką, to chociaż napisz dlaczego.

Po trzecie:
Jeżeli nie potrafisz odpowiedzieć na punkt drugi, to znaczy, że w gimnazjum tego jeszcze nie przerabiałeś. Więc zamknij kurwa się i nie podważaj czegoś, czego nie rozumiesz!
Zgłoś
ketoprom 2012-07-11, 19:12
10 razy 0 daje 10 słownie dziesięć zer, curwa.
Zgłoś
k................a 2012-07-11, 19:13
@Mar0
nie dawać =/= zabierać, więc 1+0=1, czyli dawaj piwo i nie pierdol.
Zgłoś
zonk 2012-07-11, 19:35 3
Józef Ka. napisał/a:

@lukaszp99

Po pierwsze:
Nie TĄ, tylko TĘ metodĘ.

Po drugie:
Skoro twierdzisz, że opisane przeze mnie działanie nie ma nic wspólnego z matematyką, to chociaż napisz dlaczego.

Po trzecie:
Jeżeli nie potrafisz odpowiedzieć na punkt drugi, to znaczy, że w gimnazjum tego jeszcze nie przerabiałeś. Więc zamknij kurwa się i nie podważaj czegoś, czego nie rozumiesz!

Zjadłeś X

10x - x = 9x

9,9(9) - 0,9(9) = 9 * 0,9(9) <-tutaj byka masz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów