18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
bania88 2012-07-12, 0:43
Teraz tutaj stado matematykow i inteligentow sie trafilo, jeden madrzejszy od drugiego.

Zgłoś
J................. 2012-07-12, 0:54 2
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

Kogo to obchodzi jebany kretynie ? Słuchaj durniu, powiedz o co ci właściwie chodzi?

Jebany i kretyn to Cie adoptowali, odmieńcu. Mam Ci tłumaczyć na Twój mały rozumek wszystkie słowa, bo nie potrafisz kurwa czytać ze zrozumieniem?
Przeczytaj moje poprzednie wypowiedzi, to się dowiesz.

Wygooglowałeś sobie zadanie i czego oczekujesz, rozwiązania? A może chcesz pokazać swoją "wyższość", tym nie uleczysz kompleksów

Z tego wyniki Twój ból odbytu, że nie ustajesz w tym swoim ujadaniu? - bo w normalnej dyskusji, z wymianą argumentów to ty nie umiesz uczestniczyć, tylko ujadasz, ujadasz psie.

Całusek na pocieszenie

Takie teksty to serwuj swojemu parterowi, tzn. ojcu. Ty mała homoseksualna gnido.

hycel napisał/a:

Proponuje zakończyć ten debilizm. Bo kurwa chuj mi się ściska widząc, tak debilne kłótnie na tym zacnym portalu.

To wyłącz się z dyskusji, to nie będzie to już debilna kłótnia.

hycel napisał/a:

Ferst: 0,9(9) = 1. Dałem ciekawy link do tego.

Chłopcze, weź wypierdalaj z tym linkem. Takie rzeczy to umieją już gimnazjaliści. Czyżbyś do nich należał, że się tak zachwycasz tym linkiem?

hycel napisał/a:

Sekend: Jeśli kurwa nie paniemajasz, że "bardziej obrazowe tłumaczenie" nie polega na tłumaczeniu, które jest sprzeczne z całością, no to wybacz i nie obrzucaj innych, gównem.

Weź kurwa downie, w tej kwestii nie będę sie znów rozpisywał, gdyż mam świadomość że skoro nie dotarło do tego Twojego pustego łba za drugim razem, to nie dotrze i za trzecim.
Czytaj kurwą jebana ze zrozumieniem i nie ujadaj, bo jak Twój kolega napisał: "teraz jak ci plują do ryja to walczysz zawzięcie...po co, się pytam? Skończ pierdolić, bo tylko z siebie barana robisz".

PS Skończ z tym makaronizmem, bo tylko wkurwiasz downie.

hycel napisał/a:

I kurwa nie ujadam, nad Twoim błędem, tylko nad debilnym rozumowaniem. Bo tłumaczenie czegoś dalej co już w pierwszej linijce jest niemożliwe, jakoś wykracza po za normalny tok rozumowania.

Pierdolisz o moim rzekomym "debilnym rozumowaniem", podczas gdy sam kurwa jesteś debilem i jak na debila przystało, masz debilny tok rozumowania. Co ty mi kurwa chcesz chłopcze tłumaczyć, jak ty asekurujesz się kalkulatorem do potwierdzenia prawdziwości równania. Na jakich kurwa studiach matematycznych, profesor prosi o sprawdzenie w kalkulatorze założenia?
Weź wypierdalaj, uczyć katechezy bo matematyk z Ciebie żaden.

hycel napisał/a:

Tak więc na koniec, ode mnie i innych obrażonych w owym, Twym wywodzie.

Mam rozumieć że jestem Panem Wołodyjowskim? - ten którego prosi się o "kończenie, wstydu oszczędzenie".
Zgłoś
hycel 2012-07-12, 1:04
Cytat:

jak ty asekurujesz się kalkulatorem do potwierdzenia prawdziwości równania.

To już nie wiem czy jawna prowokacja, czy brak wskaźnika ironii, co w pewnym stopniu równa się debilizmowi.
Tak na koniec, bo już nie mam zamiaru wciągać się w te twoje prowokacje, rzeknę: łopanuj się pan, bo swoimi wywodami i jadem nie robisz pan na nikim wrażenia, nie imponujesz nikomu - no może prócz gimbazy. a pogrążasz się pan coraz bardziej, aż gówno oczy przykrywa - może dlatego nie widzisz pan co się pisze? Ale pal to licho, za cenny mój czas, na ciebie.
Zgłoś
zonk 2012-07-12, 1:12
Ale moderatorzy będą mieć używanie. Kto wie czy ban nie poleci
Zgłoś
konek3 2012-07-12, 1:18 2
Józef Ka. napisał/a:

Jebany i kretyn to Cie adoptowali, odmieńcu. Mam Ci tłumaczyć na Twój mały rozumek wszystkie słowa, bo nie potrafisz kurwa czytać ze zrozumieniem?

Józef Ka. napisał/a:

Takie teksty to serwuj swojemu parterowi, tzn. ojcu. Ty mała homoseksualna gnido.

A teraz najlepsze:

Józef Ka. napisał/a:

bo w normalnej dyskusji, z wymianą argumentów to ty nie umiesz uczestniczyć

Zgłoś
a................c 2012-07-12, 1:27
wynik 10. super - ale do czego mi sie to kurwa w zyciu niby przyda?
Zgłoś
Z................y 2012-07-12, 2:35
Józef Ka. napisał/a:

Jebany i kretyn to Cie adoptowali, odmieńcu.

tylko ujadasz, ujadasz psie.

akie teksty to serwuj swojemu parterowi, tzn. ojcu. Ty mała homoseksualna gnido.

Chłopcze, weź wypierdalaj z tym linkem.

Weź kurwa downie

Hah niezły psychol, proponuje szczepinkę w dupala w postaci combo warna od doktora Linkka
Zgłoś
s................s 2012-07-12, 14:33 1
asc napisał/a:

wynik 10. super - ale do czego mi sie to kurwa w zyciu niby przyda?

To zależy. Jeśli na przykład masz aspiracje na oczyszczanie szamb lub pracę na zmywaku, to raczej w niczym.
Zgłoś
s................s 2012-07-12, 15:40
wtrącę się troszeczkę, otóż:

hycel napisał/a:

Ta kurwa, tak samo jak coś podniesione do kwadratu nie może być ujemne... W matematyce wszystko jest możliwe ( no prawie ), tylko trzeba wiedzieć jak.

1. Skoro coś podniesione do kwadratu nie może być ujemne (Twoim zdaniem), to proponuję sobie poczytać o liczbach zespolonych i pierwiastku urojonym.

hycel napisał/a:

Co do tego:

Gówno, skoro (a+b) = 0 to nie można podzielić przez te (a+b), koniec filozofii.

=
W tamtym działaniu, czyli (a+b)=0 / +(a+b)
chciałbym zauważyć, że stronami można, nie tylko mnożyć/dzielić, ale dodawać i odejmować również, stąd ten slash "/" i zapewne to autor miał na myśli.
.
.
.
.
Czego uczą dzisiaj na matematyce w szkołach? jak szedłem do matury to mieliśmy całki, teraz to chyba nawet trójmianu kwadratowego nie znają....masakra...
Zgłoś
dyszka 2012-07-12, 23:33
Józek miszczu mam dla Ciebie zadanie:

Oblicz bez użycia kalkulatora ile to jest 3^1024?

Enjoy i mam nadzieję że ładnie nam wytłumaczysz
Zgłoś
hycel 2012-07-13, 0:16
sabazios napisał/a:

1. Skoro coś podniesione do kwadratu nie może być ujemne (Twoim zdaniem), to proponuję sobie poczytać o liczbach zespolonych i pierwiastku urojonym.

To była ironia...
ps. jeszcze napisałem 'w matematyce wszystko jest możliwe (no prawie)"
co jeszcze utwierdza ironie pierwszej wypowiedzi.
Zgłoś
d................i 2012-07-14, 0:37
boże ale tu się syf zrobił... ogarnijcie się ze swoimi ciętymi ripostami takie działania dzieci w 1 klasie podstawówki się uczą rozwiązywać tak jak słynne 2+2*2 to się nazywa kolejność wykonywania działań...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów