nie wątpie że wiecie skąd to mam
nie wątpie że wiecie skąd to mam
(...)
Do szkoły matoły, a nie pierdolicie że coś nie jest "dokładne".
Ktoś tu długo nie walił. Spuść z węża bo jeszcze parę postów i dostaniesz zatoru w mosznie od tej spinki
Gówno, skoro (a+b) = 0 to nie można podzielić przez te (a+b), koniec filozofii.
Kurwa. To był tylko przykład, który miał w pewien sposób przystępnie wyjaśnić cały haczyk, tego zadanka.
Ktoś tu długo nie walił. Spuść z węża bo jeszcze parę postów i dostaniesz zatoru w mosznie od tej spinki
Józek weź sobie meliskę jebnij bo coś agresora złapałeś... nie od dziś wiadomo że do zbierania buraków mnożenie potrzebne nie jest
Jak miło że się martwicie o mnie, ale muszę was (nie)stety rozczarować. Bluzgi oraz wkurwienie są pozorne, tak naprawdę jest to mój styl wypowiedzi. W moim przypadku, rzadkością jest poddawanie się emocjom.
A więc wszelkie spuszczanie z węża, picie herbatki nie są mi potrzebne. Dlatego te wasze sprawdzone(?) sposoby na unikniecie zatoru w mosznie, zachowajcie w swojej rodzinie, zwierzęta.
A jeżeli chodzi o kwestie tych o chuja potłuc docinek, nawet nie będę się rozpisywał, bo na downy szkoda mi marnować dobre riposty.
W razie jakiś wątpliwości
x = 0,9(9)
działanie:
10x - x = 9x
9,9(9) - 0,9(9) = 9
A więc, gdy porównamy wyniki (które powinny być identyczne), otrzymujemy:
9x = 9
Dzielimy obie strony przez 9
9x = 9 /9
Otrzymujemy
x = 1
TADA KURWA!
0,9(9) naturalnie = 1 i to nie jest żadna wyższa matematyka, chociaż ludziom pozbawionym zdolności abstrakcyjnego myślenia może się to wydawać dziwne. Ale łatwiej można to przedstawić
1/9=0,1(1)
2/9=0,2(2)
3/9=0,3(3)
...
8/9=0,8(8)
9/9=0,9(9)=1
Do kumatych pasjonatów - zapoznajcie się z takimi zagadnieniami, jak chociażby liczy pozaskończone - to dopiero czad.
A z innych ciekawostek - mogę udowodnić że liczb naturalnych jest dokładnie tyle samo co wymiernych, a jednocześnie mniej niż rzeczywistych.
I żeby nie było że się popisywałem czy coś. tanh to elementarna wiedza z podstawówki jest !
Musisz być bardzo stary. Obecnie z tego co się orientuję wyjebali nawet rachunek pochodnych z liceów, z profilów matematycznych.
Idzcie na studia, dostaniecie mnożenie przez zero oraz zero ujemne i zero dodatnie
Mnożenie przez zero to jest i w podstawówce, bo to coś zupełnie naturalnego.
A co do reszty, jeśli masz na myśli limesy, to raczej tak bym tego nie określił. Po prostu funkcja może dążyć do zera z lewej lub prawej strony, i dlatego zaznacza się pomocniczy "plusik" lub "minusik" przy badaniu granic . No, ale nie chcę się tu wymądrzać, bo żaden ze mnie profesor - po prostu zawsze lubiłem gadać o królowej nauk.
Przystępne wyjaśnienie tego haczyka, jest takie, że nie dzieli się przez zero.
Słuchaj mnie mały przykurwie, wyjaśniłem Ci że chodziło o lepsze zobrazowanie, dlatego podstawiłem tam te zera.
Odpowiedz czy naprawdę sprawia Ci przyjemność napierdalanie takich oczywistości? Nic do Ciebie nie dochodzi? Myślisz że nie wiem o tym, że nie dzieli się przez zero? Sądzisz, że na tej stronie jest jakakolwiek osoba która o tym nie wie? Czujesz się kurwa wyjątkowy, ze wiesz iż nie dzieli się przez owe zero?
Weź kurwa zgiń, bo wprowadzasz tylko zbyteczny zamęt i przedłużasz offtopy.
CO to ma byc na koncu, ze tak myszka lata? Konia zaczales walic, ze dobry wynik otrzymales?
zachowajcie w swojej rodzinie, zwierzęta.
A jeżeli chodzi o kwestie tych o chuja potłuc docinek, nawet nie będę się rozpisywał, bo na downy szkoda mi marnować dobre riposty.
+Słuchaj mnie mały przykurwie
Ty chyba miałeś jakieś trudne dzieciństwo Sam sobie stworzyłeś problem, a teraz jak ci plują do ryja to walczysz zawzięcie...po co, się pytam? Skończ pierdolić, bo tylko z siebie barana robisz Życzę rychłego powrotu do zdrowia
Do kumatych pasjonatów - zapoznajcie się z takimi zagadnieniami, jak chociażby liczy pozaskończone - to dopiero czad.
Ty chyba miałeś jakieś trudne dzieciństwo Sam sobie stworzyłeś problem, a teraz jak ci plują do ryja to walczysz zawzięcie...po co, się pytam? Skończ pierdolić, bo tylko z siebie barana robisz Życzę rychłego powrotu do zdrowia
Sam stworzyłem sobie problem?
Co ty jamochłonie pierdolisz za bzdury, jak problem sobie stworzyłem? Przeciez to ty i Tobie podobne ścierwa tworzą problem i nakręcają kolejne.
Nie uciekam się do zawziętości w tej dyskusji, więc nie pierdol. W prosty sposób tepie waszą dezinformacje i głupotę. Bo póki co, to wasze ujadanie o rzekomym błędzie popełnionym przeze mnie, wychodzą na nieprawdziwe - gdyż nie ukazaliście żadnych dowodów.
Dlatego zastanów sie nad soba i pomyśl czy ten Twój ryj, nie wymaga oczyszczenia z śliny - która zdaje się ignorujesz i promujesz taką postwe.
Bo póki co, to wasze ujadanie o rzekomym błędzie popełnionym przeze mnie, wychodzą na nieprawdziwe - gdyż nie ukazaliście żadnych dowodów.
Kogo to obchodzi jebany kretynie ? Słuchaj durniu, powiedz o co ci właściwie chodzi? Wygooglowałeś sobie zadanie i czego oczekujesz, rozwiązania? A może chcesz pokazać swoją "wyższość", tym nie uleczysz kompleksów Całusek na pocieszenie
[ Komentarz dodany przez: angel: 2012-07-12, 15:47 ]
piwo postawione przypadkowo
Sam stworzyłem sobie problem?
Co ty jamochłonie pierdolisz za bzdury, jak problem sobie stworzyłem? Przeciez to ty i Tobie podobne ścierwa tworzą problem i nakręcają kolejne.
Nie uciekam się do zawziętości w tej dyskusji, więc nie pierdol. W prosty sposób tepie waszą dezinformacje i głupotę. Bo póki co, to wasze ujadanie o rzekomym błędzie popełnionym przeze mnie, wychodzą na nieprawdziwe - gdyż nie ukazaliście żadnych dowodów.
Dlatego zastanów sie nad soba i pomyśl czy ten Twój ryj, nie wymaga oczyszczenia z śliny - która zdaje się ignorujesz i promujesz taką postwe.
Proponuje zakończyć ten debilizm. Bo kurwa chuj mi się ściska widząc, tak debilne kłótnie na tym zacnym portalu.
Ferst: 0,9(9) = 1. Dałem ciekawy link do tego.
Sekend: Jeśli kurwa nie paniemajasz, że "bardziej obrazowe tłumaczenie" nie polega na tłumaczeniu, które jest sprzeczne z całością, no to wybacz i nie obrzucaj innych, gównem.
I kurwa nie ujadam, nad Twoim błędem, tylko nad debilnym rozumowaniem. Bo tłumaczenie czegoś dalej co już w pierwszej linijce jest niemożliwe, jakoś wykracza po za normalny tok rozumowania.
Tak więc na koniec, ode mnie i innych obrażonych w owym, Twym wywodzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów