zmarnowałem 22 znakiChyba zajebista wariatka ale widac ty lubisz parówki...
Jestem hetero i lubię parówki, ale widzę że w obronie swojego gustu to stoisz pierwszy. Smacznego kakao odpadzie
Mzimu napisał/a:ja pierdolę, sami/same słodkopierdzące. Jasne, że czasem się bierze w dupy do ust, ile macie lat?
wilkoala napisał/a:Nigdy nie bierze się z dupy do ust.
Widocznie on bierze więc nie kłóć się z nim.
no nie więc możesz zapytać kolegę co za różnica sraka to sraka
lubisz lizać odbyt świeżo po sraniu
Ale wiesz, że dupę można wymyć? Czy w twojej społeczności się tego nie praktykuje?
po co kobieta równie dobrze możesz zapytać kolegę w końcu to samo ! odbyt to odbyt więc co za różnica ?
Widzę, droga młodzieży, sztywny kręgosłup moralny
Niektórych to jara. Ale ogólnie to dość niehigienicznie. Jednak ta opcja jest lepsza niż z dupy do pizdy.
Jest takie powiedzenie wśród lekarzy, że otwór wlotowy i wylotowy różnią się tylko zębami
Fauna i flora jest baaardzo podobna. I nikt nie mówi o obsranej dupie, tylko wymytej damskiej pupie. I kobiety to robią, nawet te zachowujące się jak damy. A Wy se dalej udawajcie, że nie wiecie o co chodzi, że to nie higieniczne itd. Choć może faktycznie nie wiecie o co chodzi
Jest takie powiedzenie wśród lekarzy, że otwór wlotowy i wylotowy różnią się tylko zębami
Fauna i flora jest baaardzo podobna. I nikt nie mówi o obsranej dupie, tylko wymytej damskiej pupie. I kobiety to robią, nawet te zachowujące się jak damy. A Wy se dalej udawajcie, że nie wiecie o co chodzi, że to nie higieniczne itd. Choć może faktycznie nie wiecie o co chodzi
Jak ci tak zależy to żryj gówno łyżeczką jak lubisz.
Wymyta dupa to jest 5min po wyjściu z łazienki a nie na lotnisku.
Poza tym miliony lat ewolucji pokazują nam że DUPA JEST OD SRANIA. Wkładaj se chuja w dupę, niech ci go laska oblizuje, później się całujcie. Twoja sprawa.
Ale potrafisz 2 do 2 dodać? Wiesz że na parolach one se lewatywę najpierw robią?
A poza tym korek musi nosić bo pewnie dupsko rozorane jak stare pole i nie trzyma stolca.
Znamy więc innych lekarzy. Flora bakteryjna w końcowej fazie układu trawiennego jest inna niż na jego początku. Inne są tez zadania tych organów. Napisałem że lepiej wziąć brudnego kutasa do ust niż do pizdy bo to prawda. W ślinie masz wiele substancji przeciwbakteryjnych - dlatego np psy tak ochoczo liżą rany. Ale ruchając dziewczę w dupsko a potem w pizdę robisz jej krzywdę. I jest to oczywiście niehigieniczne - o wiele bardziej niż nieumycie rąk po zrobieniu stolca. Ale o tym tez pewno nie słyszałeś...